Vianoce rodiny princa Williama - prvýkrát u Middletonovcov

Vianoce rodiny princa Williama
Ilustračné foto
Zdroj: foto: sita.sk
2016-12-28 00:12:11 |

Princ George a princezná Charlotte rastú ako z vody. Dokazujú to najnovšie snímky, na ktorých ich fotografi zachytili pri ceste na vianočnú omšu v rodisku ich mamy.

Vojvodkyňa Kate zostáva verná svojmu jednoduchému elegantnému štýlu, ktorý jej veľmi pristane. Jej manžel, následník britského trónu princ William, si z titulu svojho postavenia experimentovanie v móde dovoliť nemôže a tak ho vidíme opäť v klasickom obleku a tmavom kabáte.

Najrozkošnejšie sú malé princiatka – trojročný George a ani nie dvojročná Charlotte. Deti sú odeté tiež do tlmených farieb, ktoré sa k príležitosti slávnostnej vianočnej omše hodia a ako vždy ide o klasický štýl, ktorý je pre britskú kráľovskú rodinu typický.  


TIP: Princ George: Dokedy mu budú obliekať iba kraťasy?


George má už tradične na sebe šortky a podkolienky, ktoré tentokrát mama Kate doplnila nádherným sivým kabátikom s čiernym lemovaním.

Charlotte obliekla do tmavého kabátika, spod ktorého jej vykúkajú nôžky v pančuchách korešpondujúcich s farbou maminho kabátu a kabelky.

William sa s rodinou zladil zase kravatou a tak je pohľad na sympatickú štvorku naozaj príjemný.

Tohtoročné vianočné sviatky trávila urodzená rodina u rodičov vojvodkyne, Michaela a Carol Middletonovcov. Spoločnosť im robil aj brat Kate James a sestra Pipa so snúbencom Jamesom Matthewsom.  Spolu zavítali v nedeľu aj na spomínanú vianočnú omšu v rodisku vojvodkyne, do kostola v Englefielde v grófstve Berkshire.

Mohlo by vás tiež zaujať:

Týchto piatich "zlatých" pravidiel výchovy sa držte

Princezná Charlotte: Jej Veličesntvo v mini verzii

 

 

 

Fotogaléria


Foto: SITA.skAP
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia