Partnerka Borisa Kollára zverejnila rozkošnú rodinnú foto: Podobá sa malý Abner na slávneho multiotecka?

Laura Vizváryová a Boris
Laura Vizváryová a Boris Kollár
Zdroj: Instagram/_leyla_lv_, kollarboris
2024-04-26 11:00:00 |

13. oficiálnym potomkom politika Borisa Kollára má byť synček Abner, ktorého mu v júli porodila podnikateľka Laura Vizváryová. Blondínka sa drobčekom pravidelne pýši aj na sociálnej sieti, pričom najnovšie im na zábere robí spoločnosť i jeho známy otecko.

Laura Vizváryová sa láskou ku kontroverznému podnikateľovi Borisovi Kollárovi vôbec netají a s hrdosťou mu prejavuje svoje city aj na Instagrame. Mamička stála po boku bývalého predsedu Národnej rady Slovenskej republiky tiež v poriadne ťažkých chvíľach, keď sa naňho pred parlamentnými voľbami valila jedna špina za druhou.

City sú ale určite vzájomné, keďže Laura je po dlhom čase konečne ženou, ku ktorej sa Boris verejne priznáva a trávi s ňou všetok voľný čas. Dvojica je posledné obdobie viac v Dubaji ako na Slovensku, kde jej robí spoločnosť aj 9-mesačný Abner a Kollárova mamina. Laurin starší syn Peťko ostal doma so svojím otcom, keďže už chodí do školy.

Atraktívna blondínka pred pár dňami zverejnila vôbec prvý príspevok, na ktorom pózuje nielen s malým synčekom, ale aj s Borisom. ,,Milujem ich najviac na svete,” vyznala sa pri krásnej rodinnej fotke. Tak čo poviete, podobá sa chlapček na svojho tatinka alebo v ňom vidíte skôr maminu? 


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/_leyla_lv_

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia