Zuzana Plačková ukázala bruško: Ženy ostali unesené!

Zuzana Plačková
Zuzana Plačková
Zdroj: Instagram/queen.plackova
2024-02-01 19:00:00 |

Úspešná podnikateľka a influencerka Zuzana Plačková nikdy nepatrila medzi bacuľky a vždy sa starala o to, aby mala štíhle krivky. A hoci počas tehotenstva pribrala, nadbytočné kilá sú už dávno minulosťou.

Zuzana Plačková sa počas tehotenstva so synčekom Dionom neobmedzovala a dopriala si všetko, na čo mala chuť. K tomu išla primerane hore ručička na váhe a influencerka tesne pred pôrodom vážila viac ako 100 kilogramov.

Chlapček sa vypýtal na svet v septembri 2022 a krátko nato sa Zuzka pustila do boja s kilami. Vďaka prísnej disciplíne sa jej podarilo zhodiť neuveriteľných 50 kilogramov. Behom ani nie roka tak mamička dosiahla ešte štíhlejšie telo, než akým sa pýšila v minulosti.

Dôkazom, že je čiernovláska tenká ako prútik je jedna z jej posledných fotografií na Instagrame. ,,Pozdravujem. Rada by som vám napísala niečo pekné, ale dnes nie je moc môj deň. Áno, aj ja mám občas deň blbec a je to verte či nie úplne v pohode,” napísala Zuzana k snímke, pričom viac ako popis si sledovateľky všimli práve jej fiigúru.

,,Tá postava, top,” odkázala podnikateľke Laura Vizváryová, partnerka Borisa Kollára. ,,Aj ja chcem takeee brucho…,” napísala iná dáma. ,,Fuuuha, jaká postavička,” ostala v pozitívnom údive ďalšia fanúšička. Nuž, treba uznať, že Zuzka vyzerá naozaj skvele!

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/queen.plackova

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia