Zuzana Plačková navštívila so synčekom vianočné trhy: Neuveríte, čo sa mu najviac páčilo!

Zuzana Plačková
Zuzana Plačková
Zdroj: Instagram/queen.plackova
2023-12-12 11:00:00 |

S príchodom zimy a prvým snehom sa v slovenských mestách otvárajú vianočné trhy. Tie v Bratislave poctila svojou návštevou aj známa influencerka Zuzana Plačková so synčekom Dionom. 

K zime neodmysliteľne patria i vianočné trhy, na ktorých rozvoniava pečená klobáska, cigánska, lokše a, samozrejme, punč. Jedinečnú atmosféru v centre hlavného mesta si deň pred Mikulášom užila prvýkrát tento rok aj Zuzana Plačková.

Známa podnikateľka vyšla do rozžiarených bratislavských ulíc spolu s ročným synčekom Dionom, ktorému kúpila svietielkujúci balónik. Ani ten, ani nádherný vianočný stromček či detský kolotoč však vraj roztomilého chlapčeka nezaujali tak ako lístie popadané na zemi.

,,Takže my trávime vianočné trhy v lístí,” skonštatovala s humorom Zuzka. Dobrá nálada sa ale zmenila pri premrštených cenách. Následne tak čiernovláska zdieľala na Instagrame svoje veľké sklamanie.

,,Najviac som sa tešila na horúcu čokoládu a dostali sme kyslú horúcu čokoládu za 15 eur. A jedlo za 90 eur štyri jedlá, a to fakt sa bavíme, že o klobáskach a že malých porciách a jednej cigánskej, tak ako fú. Som šoknutá,” podelila sa o negatívne dojmy celebritná mamina.

 


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/queen.plackova

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia