ÚPRIMNÁ spoveď Kardashianky po pôrode: NECÍTILA som sa byť pripravená!

Kourtney Kardashian a Travis
Kourtney Kardashian a Travis Barker
Zdroj: SITA
2024-05-06 07:00:00 |

Niektoré mamičky sa vracajú späť do práce hneď, ako je to možné alebo ako im to bábätko dovolí. Kourtney Kardashian sa však na to necítila byť pripravená!

Kourtney Kardashian porodila svoje štvrté dieťatko minulý rok na jeseň. S manželom Travisom Barkerom vybrali synčekovi meno Rocky Thirteen. Po troch mesiacoch od pôrodu, bola kráska už na pľaci a stála pred množstvom kamier. Pripravovalo sa totiž promo na novú sériu The Kardashians. Mnohí by si mysleli, že sa do práce vracala s radosťou, no nebolo to úplne tak. Aktuálne učinila úprimné priznanie - necítila sa byť úplne pripravená na návrat.

„Natočili sme všetky promo fotografie pre naše billboardy a veci pre 5. sériu The Karadshians. Bola som tri mesiace po pôrode a necítila som sa úplne pripravená na veľké fotenie ako toto, kde ma celý deň pozoruje veľa ľudí. A aj keď bol môj malý chlapček so mnou celý deň na natáčaní, nie je to to isté, keď som nalíče á, na vysokých opätkoch a v šatách, narozdiel od nášho času doma v pyžame,“ otvorila sa.

„Ale niečo, čo som v poslednej dobe robila, je zmena svojho myslenia na pozítivne myslenie! Som tak požehnaná, že môžem svoje dieťa zobrať do práce. Ako zábavné je byť upravená, keď som doma mesiace v pyžame. Aká požehnaná som, že môžem pracovať s mojimi sestrami a mamou... naozaj sa spolu veľmi zabávame! Aký krásny život!“ dodala.

Známa kráska má zo vzťahu so Scottom Disickom dcéru Penelope a synov Masona a Regina.


Autor: © Zoznam/lv

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia