Uhádnete, kto je táto rozkošná družička?

Uhádnete, kto je táto
Zdroj: foto: youtube.com
2017-01-25 13:30:58 |

Deväťročné dievčatko s venčekom vo vlasoch a nežným výrazom v tvári nie je nikto iný ako vojvodkyňa Kate. V tom čase by jej určite nenapadlo, že raz sa stane manželkou princa.

Na svetlo sveta sa dostalo domáce video z roku 1991, na ktorom vidíme sestry Kate a Pippu Middletonové v sprievode brata Jamesa na svadbe strýka Garyho Goldsmitha, mladšieho brata ich mamy Carole. Tomu manželské šťastie dlho nevydržalo a rozpadlo sa iba 18 mesiacov po slávnostnom obrade. 

Rozkošné družičky v romantických ružových šatách s venčekmi vo vlasoch nemohli tušiť, že o 20 rokov budú žiariť na omnoho pompéznejšej svadbe – Kate ako nevesta samotného princa a Pippa ako družička s najkrajším zadkom.

V čase strýkovej svadby mala Kate 9 a Pippa 7 rokov. Na zverejnenom videu vidno, že Kate si svadbu užíva a veselo máva na všetky strany, pre Pippu je povinné fotenie a všetky ceremónie skôr oštarou, čo dokazuje jej práve nie veselý výraz tváre. Nervózna je aj z čelenky, ktorú si po spoločnom fotení družičiek dáva dole.

Na svadbe nechýba ani vtedy trojročný James, ktorý bol družbom. Vďaka tomu, že bol najmladším z chlapcov, užíval si pozornosť ostatných a vidno, že sa cíti ako ryba vo vode.

Jednoducho, aj budúca vojvodkyňa, ktorá už niekoľko rokov udáva módny štýl a je obľúbená po celom svete, bola úplne normálnym dieťaťom. I keď treba povedať, že i v detstve sa vedela správať a na rozdiel od väčšej rebelky, sestry Pippy, dokázala zachovať dekórum už v tom čase.

Prečítajte si tiež:

Princiatka Georga a Charlotte čaká sťahovanie

​Šťastné mamy poznajú týchto 10 tajomstiev

 

Fotogaléria


Foto: YouTube.com
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia