Z toho, čo robí tento detský ortopéd, sa vám zatají dych

Z toho, čo robí
Ilustračné foto
Zdroj: foto: youtube.com
2017-01-21 00:52:19 |

Ortopéd z Ruska je vážne unikát. Má jedinečný spôsob skúmania malých detí. To si nenechajte ujsť.

Zverili by ste dieťa do rúk takéhoto ortopéda? To, čo robí pri kontrole novorodenca, sa len tak nevidí. Na prvý pohľad vyzerá prehliadka až strašidelne. Úplne v rozpore s tým, čo všetci vieme – že k bábätkám treba pristupovať opatrne a netriasť nimi, vyšetruje chúďa malé riadne drsne.  Robí náhle a rýchle pohyby dieťaťa hlavou, rukami aj nohami. Nič iné, ako to, že ho celé doláme, vám nenapadne.

Na videu môžete vidieť, ako ukazuje svoje praktiky pred ohromenými divákmi. Tí len v úžase pozerajú, ako bábätko kontroluje. Môže sa zdať, že mu tým môže ublížiť, ale rodičia, ktorí ortopéda s deťmi navštevujú, nedajú na neho dopustiť. Hovoria, že je to odborník na svojom mieste a presne vie, čo robí.  Prehliadka nie je drobčekovi určite príjemná, no to nie je príjemné ani bábätkám u našich ortopédov, ktorí kontrolujú omnoho jemnejšie ich kĺbiky krátko po narodení. 

Všimnite si, že po tom, ako bábätko začína protestovať hlasnejšie, lekár mu pošepká niečo do ucha a zdá sa, že novorodenec ho počúvne. Vyzerá to, ako keby lekárovi rozumel a okamžite prestáva plakať. Ak toto dokáže, tak klobúk dolu. 

Mohlo by vás tiež zaujať:

POZOR: Dvíhanie dieťaťa za ruky sa vám môže vypomstiť

​Chôdza naboso: Toto robí s detskými nohami

Fotogaléria


Foto: YouTube.com
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia