Magické číslo: Tento počet sexuálnych partnerov je ideálny

Magické číslo: Tento počet
Ilustračné foto
Zdroj: thinkstock.com
2017-01-06 00:30:43 |

Takže, ktoré je to magické číslo odhaľujúce ten správny počet sexuálnych partnerov pre mužov a pre ženy? Najnovší výskum z Veľkej Británie ho odhalil.

Tikajú vám už biologické hodiny a stále nie a nie nájsť toho pravého partnera? Možno ste to prehnali s počtom predchádzajúcich alebo vám ešte nejaký chýba. Podľa najnovšieho prieskumu je tým magickým číslom tak pre ženy aj pre mužov číslo 3. Áno, čítate správne. Pred tým, než s niekým zakotvíme vo vzťahu, ideálne je vraj poznať sa intímne s dvomi partnermi, ten tretí je ideál!

V skutočnosti má väčšina z nás partnerov o niečo viac – ženy sa zblížia pred tým „ozajstným“ vzťahom v priemere so 6 mužmi a muži s 8 ženami. Ak je to aj váš prípad alebo ich bolo dokonca  viac, láske svojho života by ste sa s tým podľa expertov veľmi zverovať nemali. Zistili, že ľudí menej lákajú potenciálni partneri, ktorí sa pred nimi zblížili s viac ako šiestimi náprotivkami.


Existuje "magické" číslo pre rodičov, ako často sexovať?


Na rozdiel od zaužívanej teórie, že u mužov je promiskuita viac tolerovaná ako u žien, v skutočnosti ani jedno pohlavie nemá príliš veľkú chuť zapliesť sa s niekým, kto má za sebou príliš bohatú sexuálnu históriu. Pochváliť sa so svojimi úspechmi „v posteli“ tak môžete najlepším kamarátom, no ak túžite rozvinúť s niekým vzťah, lepšie urobíte, ak si tieto informácie necháte pre seba. Jednoducho, každý môže mať svoje tajomstvá a ak vám hľadanie toho pravého náprotivku trvalo dlhšie a snažili ste sa v intímnej oblasti až pričasto, radšej si spomienky zamknite kdesi do zadnej časti mozgu a sústreďte sa na rozvíjanie toho, čo práve prežívate. Radšej sa bavte o počasí ako o predchádzajúcich sexuálnych skúsenostiach.

Prečítajte si tiež:

Erotický sen v hlavnej úlohe so šéfom? Vieme, čo to znamená

Zistite, kedy treba sexovať, ak chcete otehotnieť

 

 


Foto: thinkstock.com
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia