K týmto známym ľuďom priletel v roku 2016 bocian

K týmto známym ľuďom2017-01-02 10:40:11 |

Bábätko privítalo vlani viacero známych tvárí zo Slovenska aj Českej republiky. Kto sa doma teší z nádherných špuntíkov?

Bábätko, to je kopa radosti, ale aj starostí. Uplynulý rok bol na Slovensku aj v susednej Českej republike mimoriadne plodný a privítali sme medzi nami potomkov mnohých obľúbených ľudí známych z televíznych obrazoviek či koncertných pódií. Najčerstvejším prírastkom v celebritnom rybníčku je syn českého herca Pavla Trávníčka, ktorý sa preslávil rolou krásneho princa v kultovej vianočnej rozprávke Tri oriešky pre Popolušku. Drobček s menom Maxmilián sa narodil 30. decembra. Kto všetko si ešte užíva malé uzlíčky radosti narodené vlani?

Český spevák Martin Chodúr sa stal otcom 1. januára 2016. Jeho partnerka Ivona Selníková priviedla na svet chlapca, ktorému dali meno Martin. 



Frontman slovenskej kapely Desmod Mário "Kuly" Kollár a jeho druhá manželka Lucia majú od 6. januára syna Christiana. Pre speváka je to už druhý potomok, keďže s bývalou manželkou Danielou má ďalšieho syna Mária. 



Spisovateľka a moderátorka Tamara Šimončíková Heribanová privítala 30. januára na svete svojho prvého potomka. Dievčatku dali s manželom, fotografom Branislavom Šimončíkom, meno Emília. 



Modelka Miroslava Luberdová sa stala vo februári dvojnásobnou matkou. Niekdajšia moderátorka relácie Top Star priviedla na svet dievčatko menom Isabel. Luberdová má okrem toho aj syna Riška. 

Herecká dvojica Tomáš Horváth a Barbora Chlebcová privítala 27. mája na svete syna Dávida. Pre herečku, ktorá účinkovala v televíznej show Dievča za milión a dabovala hlavné postavy v seriáloch Sultán či Fatmagül, je to druhý syn. Prvého, menom Filip, má s bývalým priateľom Petrom. 

 

Českému hudobníkovi a spevákovi Tomášovi Klusovi porodila začiatkom júna manželka Tamara syna, ktorého pomenovali Alfréd. Pre dvojicu je to už druhé dieťa, keďže od mája 2013 vychovávajú dcéru Josefínu. 



Herečka a speváčka Nela Pocisková a jej partner, herec a operný spevák Filip Tůma, sa stali rodičmi 6. júna, keď sa im narodil syn menom Hektor. 



Český spevák Josef Vojtek z kapely Kabát sa 21. júna stal už päťnásobným otcom. Jeho tretia manželka Jovanka mu v deň jeho 51. narodenín porodila syna. Chlapček dostal meno Albert. Dvojica má aj ďalšieho syna Adama, pričom hudobník má okrem toho z prvého manželstva syna Josefa, zo vzťahu so Sabinou Laurinovou dcéru Valentýnu a s druhou manželkou Libušou Vojtkovou syna Matyáša. 



Česká Miss 2012 Tereza Chlebovská priviedla 2. septembra na svet dievčatko, ktorému dala spolu so svojím snúbencom, futbalistom Pavlom Kadeřábkom, meno Ema. Dvojica sa zasnúbila vo februári. 



Moderátorka Lenka Šóošová a jej snúbenec Richard Raiman majú od 18. septembra ďalšieho syna. Rodičia, ktorí už spolu vychovávajú chlapca Richarda, dali druhému spoločnému dieťaťu meno Ronald. 



Slovensko-malijský herec a spevák Ibrahim Maiga sa stal 8. októbra dvojnásobným otcom. Jeho partnerka Inna vtedy priviedla na svet chlapca, ktorého meno nie je doteraz známe. Dvojica okrem toho vychováva aj dcéru Fatimu. 



Zuzana Koperniech Haberová, dcéra speváka Pavla Haberu, porodila 10. októbra dievčatko, ktorému dali spoločne s manželom, lekárom Mariánom Koperniechom meno Elizabet. Pre hudobníkovu dcéru je to druhé dieťa, z prvého manželstva s Lukášom Kuzmiakom má syna Mathiasa. 



Slovenský hudobník Marián Čekovský sa stal 12. októbra trojnásobným otcom. Jeho spevácka kolegyňa Nataša Džunková mu priviedla na svet chlapca, ktorému dali meno Alexej. Muzikant má už pritom dve dcéry so svojou dlhoročnou partnerkou Ľubou. 



Spevákovi Lukášovi Adamcovi a manželke Miriam sa narodila 16. októbra dcéra Lea. Pre dvojicu je to už druhé dieťa, keďže na jar 2014 privítali na svete syna Tea. 



Spisovateľka Evita Urbaníková porodila 16. novembra syna Jakuba, ktorého otcom je jej priateľ Pawel. Obaja majú pritom po dve deti z predchádzajúcich vzťahov. 



Humorista, herec a filmár Daniel Dangl sa stal 3. decembra trojnásobným otcom. Jeho manželka Beáta priviedla na svet dievčatko, ktorému dali meno Sienna. Manželia už spolu vychovávajú aj syna Olivera a dcéru Lauru. 



Českému hercovi Pavlovi Trávníčkovi sa v piatok 30. decembra narodilo tretie dieťa. Jeho manželka Monika priviedla na svet syna, ktorému dali meno Maxmilián. Šesťdesiatšesťročný Trávníček a jeho o 35 rokov mladšia manželka sa dočkali prvého spoločného potomka až na tretí pokus, keďže Monika predtým dvakrát potratila. Herec má už dvoch synov z predošlých vzťahov. 

Prečítajte si tiež:

Tieto zmeny na tele môžete čakať po pôrode

15 detí, ktoré vyzerajú ako známe osobnosti

 

Fotogaléria


Foto: Facebook, Instagram, profimedia.sk, SITA, TASR, Ján Zemiar
Zdroj: sita.sk, az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia