Najrozkošnejšie video tancujúceho páru

Najrozkošnejšie video tancujúceho páru
Ilustračné foto
2017-01-04 00:05:03 |

To je ale láska... Video muža tancujúceho so svojou prekrásnou tehotnou manželkou roztancuje aj vás.

Mimi Ikonn a Alex Ikonn sú manželia pochádzajúci z Kanady, ktorých príbeh lásky je ako z rozprávky. Alex spoznal Mimi v banke, kde spolu pracovali. Alex bol vždy skôr utiahnutý a hanblivý a prekrásnu Mimi považoval za dievča mimo jeho ligy. Postupne sa však z nich stali priatelia a keď sa lepšie spoznali a zistili, že majú v živote rovnaké ciele, bezhlavo sa do seba zamilovali. O tri roky vzali svojich najlepších priateľov na exotickú dovolenku, kde sa zosobášili. Z Kanady sa presťahovali do centra Londýna a začali spolu podnikať. Veľa cestovali, plnili si svoje sny a našli jeden v druhom skutočné šťastie. To spečatili, keď Mimi po ôsmich spoločných rokoch otehotnela s vytúženou dcérkou. 

Mimi, ktorá nedá dopustiť na zdravú stravu a pravidelný pohyb, sa rozhodla nepoľaviť ani v tehotenstve a naplno si ho užívala až do pôrodu. Na Instagrame zverejňovala rozkošné zamilované videá, ako so svojím manželom a ich malým bábätkom v brušku tancuje, a to až do 38. týždňa tehotenstva. 

Ich videá sú také roztomilé, že si ich okamžite všetci zamilovali. Po deviatich pretancovaných mesiacoch sa tomuto páru snov narodila vytúžená Alexa Love, ktorú už stihli zasvätiť aj do tanečného rituálu.

 

True love ❤️ with @mimiikonn and Alexa Love ❤️ #gratitude #love #thismoment #2weeksold

Video uverejnené používateľom Alex Ikonn ✈️ (@alexikonn),

 

Mohlo by vás tiež zaujať:

Chcete otehotnieť? Po sexe nebežte hneď do sprchy

​Čo cíti žena pri skutočných kontrakciách?

Fotogaléria


Foto: Instagram, YouTube
Zdroj: st

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia