Vyznávačka dojčenia zašla podľa ľudí už priďaleko

Vyznávačka dojčenia zašla podľa
Ilustračné foto
Zdroj: youtube.com
2016-11-29 00:30:05 |

Za znepokojujúce, ba až incestné označujú mnohí komentátori videá youtuberky a vyznavačky prirodzeného dojčenia menom Tasha Maile, ktorá neúnavne zásobuje internet svojimi nahrávkami.

Videá dvojnásobnej mamy, ktorá aktuálne nosí pod srdcom tretie bábätko, sledujú milióny užívateľov. Mladá žena s umelým poprsím nemá ani najmenší problém ukázať, ako svoje deti dojčí. Tasha je hrdá najmä na svoje tandemové dojčenie, keď ponúka materské mlieko obidvom synom – trojročnému  Josiahovi a dvojročnému Soulovi, naraz.

Teraz je však mama z amerického San Diega nútená brániť sa, lebo mnohí užívatelia spochybnili jej motívy. To, ako na nahrávkach ukazuje, ako si deti vyberajú jej prsia spod trička a hrajú sa s jej bradavkami, považuje veľa ľudí za nevhodné a hovoria dokonca o incestnom správaní. „Toto video považujem za veľmi znepokojujúce. Snaží sa na ňom ľudí presvedčiť, že takéto až príliš intímne správanie sa pri dojčení je normálne, ale nie je,“ napísala jedna z komentujúcich. Kým dojčenie je podľa nej prirodzené a rozvíja vzťah medzi mamou a dieťaťom, Tashine videá prirodzené nie sú. „Pre ňu sú videá spôsobom, ako môže predvádzať svoj exhibicionizmus. Krásny vzťah mama – dieťa je tu úplne pošliapaný,“ dodáva.

Tasha o neprajníckych a kritických komentároch vie. „Kritikov počúvam a viem, že nerobím vždy všetko perfektne,“ uviedla pre Mail online. „Súcitím s vami,“ odkázala neprajníkom. Pripomína, že omnoho viac ľudí jej fandí a nevidí na jej videách s dojčením nič zlé.

Mohlo by vás tiež zaujať:

Deti v nemocniciach dokrmujú umelým mliekom stále častejšie

Malý Rio sa má: Dojčili ho desiatky žien

Žena dojčí nielen svojho syna, ale aj syna kamarátky

Fotogaléria


Foto: youtube.com
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia