Ženích napísal svadobný sľub pre svoju nevlastnú dcéru

Ženích napísal svadobný sľub
Zdroj: foto. Instagram
2016-11-27 16:30:35 |

Svadby bývajú poriadne dojemné, tento ženích však v okamihu rozplakal všetkých prítomných hostí.

Svadobní fotografi sú často svedkami tých najkrajších okamihov v živote. Fotograf z Kalifornie, Richard Lander, zažil však na jednej svadbe niečo poriadne nečakané. „Jeden z mojich najobľúbenejších svadobných momentov sa stal len minulý víkend. Hneď ako ženích prečítal sľub svojej manželke, kľakol si na koleno a povedal sľub aj svojmu malému dievčatku.“ napísal Richard pod fotografiu.

Mike Seldon začal s Brittany randiť, keď mala jej dcérka Heidi 14 mesiacov. Heidi si Mika okamžite obľúbila a keď o pár rokov požiadal jej mamu o ruku, nemohla sa dočkať, že bude mať nového nevlastného ocka. Svadobný deň bol rovnako dôležitý pre mamu Brittany, ako aj pre malú družičku Heidi, ktorá počas svadobného obradu dostala od svojho nevlastného otca veľmi špeciálny dar. Mike pred všetkými prítomnými hosťami so zastretým hlasom a na kolenách svojej päťročnej nevlastnej dcére sľúbil:

Sľubujem, že budem k tebe vždy úprimný a spravodlivý. Sľubujem, že ťa budem podporovať, držať ťa za ruku a česať ti vlasy vždy, keď ma o to požiadaš. Sľubujem, že ťa budem každý večer ukladať do postele. Sľubujem, že vďaka môjmu vzťahu s tvojou mamou sa naučíš, ako sa má muž správať k žene. A zo všetkého najviac ti sľubujem, že ťa budem ochraňovať, starať sa o teba a milovať ťa po celý môj život.“

„Jediné oko neostalo suché. Ani moje!“ dodal fotograf Richard Lander.

Mohlo by vás tiež zaujať:

Osem očarujúcich svadobných šiat z Disneyho rozprávok

Svadobný obrad? Najväčšia nuda na svete

 

 

Fotogaléria


Zdroj: st

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia