FOTO Lady Gaga ukázala BRUŠKO: Vyjadrila sa k svojmu údajnému tehotenstvu!

Lady Gaga
Lady Gaga
Zdroj: Instagram/ladygaga
2024-06-10 19:00:00 |

Svetové médiá tento týždeň informovali o tom, že jedna z najznámejších a najobľúbenejších speváčok sa čoskoro stane mamou. Lady Gagu malo prezradiť vypuklé bruško, ktoré sa v obtiahnutých šatách nedá prehliadnuť. Je však naozaj tehotná?

Keď sa povie meno Stefani Joanne Angelina Germanotta, zrejme len najskalnejší fanúšikovia vedia, že ide o slávnu speváčku, skladateľku a herečku Lady Gagu. A práve táto talentovaná Američanka má aktuálne nosiť pod srdcom svoje prvé dieťatko. Aspoň tak to tvrdili všetky svetové médiá.

Po tom, čo svet zasiahol filmový fenomén Zrodila sa hviezda, bola umelkyňa dlhé obdobie spájaná s jej hereckým partnerom Bradleym Cooperom. Fanúšikovia si nepriali nič iné, len aby bola ich láska naozaj skutočná. Nuž, nestalo sa tak. Koncom roku 2019 si srdce Lady Gaga získal podnikateľ Michael Polansky, ku ktorému sa však oficiálne speváčka priznala až o dva roky neskôr.

Ako píše The Sun, uplynulý víkend dvojica zavítala na svadbu sestry autorky úspešných megahitov, kde si Lady Gaga obliekla marhuľovú rúbu. Slávnostnej udalosti ešte predchádzala piatočná predsvadobná večera, odkiaľ okamžite zaplavili médiá a sociálne siete zábery Lady Gaga v čiernych šatách, v ktorých vystavila na obdiv svoje vypuklejšie bruško. Na základe blondínkiných oblejších kriviek sa mnohí nazdávali, že nosí pod srdcom dieťatko, ona to ale rázne poprela.

Gaga zverejnila na sociálnych sieťach video, v ktorom sa jasne vyjadrila, že tehotná nie je. Okrem toho v ňom vyzýva ľudí, aby sa zaregistrovali a išli voliť.

@ladygaga

register to vote or check if you're registered EASILY at www.headcount.org

♬ I AM THE AESTHETIC _yaesthetician - yas 💚🌻🍭🫧

 


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: The Sun

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia