TEMNÉ myšlienky: Medzi Jánom Ďurovčíkom a jeho manželkou je 23 rokov! Toto Janka často DESÍ

Ján a Barbora Ďurovčíkovci
Ján a Barbora Ďurovčíkovci so synom Jankom
Zdroj: instagram/barboradurovcikova
2024-04-28 19:00:00 |

Najznámejší slovenský choreograf a najprísnejší porotca tanečnej šou Let's Dance oslávil prednedávnom 53 rokov. Ján Ďurovčík na svoj vek vôbec nevyzerá, preto by možno málokto povedal, že má po boku o jednu generáciu mladšiu manželku. 

Ján Ďurovčík tvoril v minulosti pár s muzikálovou hviezdou Nelou Pociskovou, ktorá je od neho mladšia o 20 rokov. Po ich rozchode však taktiež nezalovil vo vodách svojich rovesníčok, ale dal sa dokopy s herečkou Barborou vtedy ešte Hlinkovou. Janko má na mladšie partnerky jednoduché vysvetlenie. 

Tým, že pracuje v divadle, nikde inde sa nepohybuje. ,,Kedysi som chodil len do divadla a na futbal. Logicky, na futbale som toho asi veľa nestretol. No a potom skúšam muzikál, ktorý je preplnený mladými ľuďmi, a tanec, ktorý je preplnený mladými ľuďmi, v podstate som sa ani nemal kde inde zoznámiť. Nakoniec si moje srdce našlo túto cestu,” prezradil v rozhovore pre Plus 7 Dní Ďurovčík. Dvojica svoju lásku v júni 2019 spečatila svadbou a o rok neskôr synčekom Jankom.

23-ročného vekového rozdielu sa Janko spočiatku bál. ,,Možno preto trvalo tak dlho, kým sme si s Barborou potvrdili, že dobre, chceme do toho ísť aj s problémami, ktoré to časom prinesie,” uviedol choreograf, ktorého v súvislosti s vekom často prepadajú temné myšlienky.

,,Jasné, keď som sám, často uvažujem o tom, čo bude. Ale na to má Barbora takú krásnu vetu: „Pozri, sú rovesníci, ktorí spolu prežijú desať rokov a rozídu sa. Ja som šťastná už desať rokov a ešte sa nerozchádzame a môže to byť ďalších desať, dvadsať.“ V tomto kontexte viem len jedno, že nechcem byť nikomu na ťarchu, a preto robím všetko pre to, aby sa tak nestalo,” uzavrel režisér najpopulárnejších slovenských muzikálov, ako Atlantída, Vyznanie, Na skle maľované, Pomáda či Ôsmy svetadiel.


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Plus 7 dní

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia