UPOZORNENIE: Lucia Mokráňová VARUJE pred nebezpečným chudnutím: Ženy, od tohto ruky preč!

Lucia Mokráňová
Lucia Mokráňová
Zdroj: Instagram/carpatree.cz, luciamokranova
2024-04-23 11:00:00 |

Všetky chceme byť krásne a štíhle, no nie je to také jednoduché. Existuje však spôsob, ktorým sa kilá zhadzujú omnoho ľahšie než prísnou drezúrou, často trvajúcou niekoľko mesiacov. Influencerka a trénerka Lucia Mokráňová pred ním dvíha varovný prst.

Ozempic, liek, po ktorom siahajú celebrity, aby si v čo najkratšom čase zredukovali svoju hmotnosť. Nedávno informáciou o jeho užívaní šokovala aj herečka  Rebel Wilson, ktorá schudla 35 kíl kvôli tomu, aby mala väčšiu šancu otehotnieť. Napokon i tak musela využiť možnosť náhradnej mamy.

Liek určený na liečbu dospelých s nedostatočne kompenzovaným diabetom mellitus 2. typu ako doplnok diéty a cvičenia je v chudnutí aktuálnym veľkým trendom. Ten je však pre naše telo skutočne nebezpečný. Potvrdzuje to aj obľúbená influencerka Lucia Mokráňová. V rozhovore pre Markiza.sk priznala, že sa jej ľudia na Ozempic pýtajú často. 

,,Samozrejme, je to asi tá najjednoduchšia cesta vlastne pichnúť si injekciu a vlastne tým, že nemáte potom chuť jesť a nemáte hlad, tak rapídne rýchlo chudnete. A každý to vlastne asi aj pozná, kto schudne veľmi rýchlo, že to nie je úplne prirodzenou a zdravou cestou. Absolútne to neodporúčam,” uviedla mamička takmer 4-ročnej dcérky Tali, ktorá sa živí ako fitness trénerka.

Známa exfarmárka všetkých upozorňuje, že liek má veľmi veľa negatívnych účinkov. ,,Nie je to ani pekné. Pretože, samozrejme, strácate aj svaly, ste vychudnutá kosť a koža a to nie je pekné,” pokračovala Lucka. Tvrdí, že dievčatá, ktoré užívajú Ozempic, sú všetky rovnaké s prepadnutými lícami. ,,Tým, že strácajú svaly, ramená im padajú dopredu, takže zhrbené. Nie je to pekné. A ako hovorím, to potom, keď vysadíte, neudržíte potom tú váhu dlhodobo takú nízku,” uzavrela blondínka tému nebezpečného chudnutia.

 


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Markiza.sk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia