Kilá navyše sú fuč! Ewa Farna sa pýši novým telom: Ako sa jej podarilo schudnúť?

Ewa Farna
Eva Farna
Zdroj: Instagram/ewa_farna93
2024-02-14 19:00:00 |

Z Ewy Farnej je nová žena! Obľúbená česká speváčka poľskej národnosti má za sebou úžasnú premenu. Ako sa jej podarilo zhodiť nadbytočné kilogramy?

Ewa Farna valcuje hudobnú scénu od roku 2006, keď ako sladká tínedžerka vypustila do sveta hit Měls mě vůbec rád. Väčšinu svojej kariéry však bola obľúbená speváčka v médiách riešená nielen kvôli hudobným úspechom, ale aj plnším tvarom.

Po tom, ako sa Ewa stala mamou, sa negatívne komentáre smerujúce k jej telu dokonca znásobili. Posledné mesiace sa však karta otočila a Farna počúva na svoju postavu samé lichôtky. Mnohé dámy tak určite zaujíma jej recept na chudnutie.

„Jediné, čo sa nebojím takto na sieťach odporučiť, sú kvalitné potraviny a čo najmenej priemyselne spracovaných potravín,“ prezradila Ewka pre magazín Blesk. Toto jediné u nej funguje, avšak v kombinácii s pohybom.

„Pohyb, akýkoľvek vás baví, a to nielen kvôli chudnutiu, ale aby ste boli zdraví. Počúvajte odborníkov, nie slávnych ľudí z Instagramu. Najdôležitejšie je overovať si zdroje,“ tvrdí mamička 4-ročného Artura a 2-ročnej Elly.

Ľuďom, ktorí by radi schudli, brunetka ešte odkazuje, aby sa nebáli jedla a nehladovali tak ako kedysi ona. A taktiež aby neverili všetkému. „Často som uverila nejakým nezmyslom. Oslovovali ma aj rôzne firmy na propagovanie nejakých práškových diét,“ priznala česká kráska, ktorá je rada, že všetky takéto ponuky odmietla.

„Krátkodobé diéty sľubujúce schudnúť desať kíl za desať dní a potom návrat k svojim zvykom považujem za blbosť,“ uzavrela Farna, ktorá dnes vyzerá naozaj fantasticky.


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: BLESK

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia