TAJOMSTVO je vonku! Hviezda Mamy na prenájom má OBROVSKÚ novinu: TAJILI ju niekoľko mesiacov!

Mama na prenájom
Mama na prenájom
Zdroj: Instagram/mamanaprenajom.markiza
2024-04-16 19:00:00 |

Chceli si to nechať pre seba, no nepodarilo sa. Obľúbený slovenský herec, ktorý aktuálne hviezdi na obrazovkách TV Markíza v seriáli Mama na prenájom, potvrdil veľkú životnú novinku. Spolu s partnerkou sa tešia z dcérky.

Jeden z najznámejších slovenských hercov, ktorý má na konte veľké množstvo rôznych divadelných, filmových a seriálových postáv, už viac ako rok účinkuje v dennom projekte Mama na prenájom, kde stvárňuje trojnásobného otca a dedka Dušana Vernera.

Fanúšikovia markizáckeho trháku určite vedia, že reč je o Marošovi Kramárovi. 65-ročný umelec sa stal koncom roka starým otcom aj v reálnom živote, a to vďaka synovi Timurovi a jeho dcérke s netradičným menom Neolani. K nej teraz pribudlo ďalšie dievčatko, prekvapivo jeho teta. Z nestarnúceho blondiaka je totiž od 11. apríla štvornásobný otecko.

 „Je to zázrak prírody. Opäť sa stal. V mojom živote už štvrtý raz. Je to krásna vec. Je to súkromná vec. Veľmi sa tešíme. Aj moje deti sa tešia. Moja dcéra dostala meno Rija. Znamená to nádej. Pretože nádej umiera posledná,“ uviedol pre Nový Čas Maroš Kramár, ktorý pred verejnosťou spolu s o 26 rokov mladšou partnerkou Inou Oravcovou tajili novinu celých deväť mesiacov.

„Nechcel som si na tomto stavať popularitu... Ale keď už ma niekto takto praskol... Sme šťastní,“ doplnil. Rodičom malej Rije srdečne gratulujeme a prajeme veľa zdravia.


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Nový Čas

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia