Toto si budete spievať s deťmi celé Vianoce! MIRO JAROŠ predstavil chytľavú novinku

Miro Jaroš
Miro Jaroš
Zdroj: YouTube/Galgan Music
2023-12-24 21:00:00 |

Kráľ detských hitov nezabúda na svojich fanúšikov, samozrejme, ani na Vianoce. Obľúbený slovenský spevák Miro Jaroš posiela malým aj veľkým chytľavú novinku s príznačným názvom Šťastné a veselé.

Miro Jaroš má vo svojom repertoári nejeden vianočný hit, ktorý poznajú všetky generácie. Skladbami, ako Vo vianočnej pekárni, Už sa teším na Ježiška či dojímavým duetom s Nelou Pociskovou s názvom Nech už nasneží, sa určite v aktuálnom období ozýva viacero slovenských domácností.

Ak k nim patríte aj vy, do hudobného playlistu si môžete pridať Mirovu chytľavú novinku Šťastné a veselé. K energickej vianočnej bombe spevák so svojím tímom natočil aj rovnako radostný videoklip, do ktorého sa mu okrem roztomilých detičiek vôbec po prvýkrát podarilo dostať i kapelu.

Bývalý SuperStar v relácii Teleráno prezradil, že pesnička vznikla už pred dvomi rokmi. ,,Pamätám si, že som bol vtedy na dovolenke. Nohy v piesku a premýšľal som nad Vianocami, že ako ich vlastne oslavuje celý svet,” uviedol Jaroš.

,,Pointa celej tej pesničky je, že nech sa celý svet spojí. A že dôležité je to, čo v srdci máme, aby sme sa mali radi. A že nie to, kto v čo verí a ako oslavuje Vianoce,” pokračoval detský idol, ktorý sa v texte pýta napríklad to, kto je Dedo Mráz a kto Mikuláš. Ako priznal, sám doteraz neprišiel na to, aký je vlastne medzi nimi rozdiel.

Šťastné a veselé ale nie je jediná nová Mirova vianočná pesnička, ďalšiu nahral so speváčkou Veronikou Hatala. Do svojho hudobného zoznamu si tak nezabudnite pridať aj ich krásny duet Dobro v nás

Miro Jaroš - ŠŤASTNÉ A VESELÉ

Miro Jaroš & Veronika Hatala - DOBRO V NÁS


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: YouTube/Galgan Music, Teleráno

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia