Miro Jaroš pobúril mnohé mamičky: Pri pohľade na TOTO ostali ZHROZENÉ!

Miro Jaroš pobúril mnohé
Zdroj: YouTube.com
2023-09-04 07:00:00 |

Neverili vlastným očiam! Pesničky Mira Jaroša sú skvelé, často poučné a milujú ich nielen detičky, ale aj mnohé mamičky. V nedeľu mal premiéru klip k jeho novej skladbe s názvom Zmrzlina, na ktorej spolupracoval s rapperom Rytmusom. To však nebolo to jediné, čím Miro svojich priaznivcov šokoval.

Na topkách sme vás už včera informovali o netradičnej spolupráci Mira Jaroša a drsného rappera Patrika Rytmusa Vrbovského, ktorý sa vo svojich skladbách nevyhýba ani hrubým vulgarizmom. Pre mnohých je teda ich skladba s názvom Zmrzlina poriadnym prekvapením. 

 

Súčasťou skladby a videa je aj pasáž, kde si chlapec s nadváhou objednal poriadnu porciu zmrzliny, na ktorej si vo veľkom pochutnáva. S ufúľaným tričkom a špinavými lícami potom predstiera, že ho bolí brucho. V tom mu dobrý ujo zmrzlinár - Rytmus dohovára, že bol pahltný a mal by vedieť, že menej je niekedy viac. 

VIDEO: Spomínanú pasáž nájdete v čase 1:43.

Nuž, a práve tento krok v mnohých vyvolal rozporuplné pocity. „Bodyshaming v priamom prenose. Akoby na túto úlohu nemohli dať iné dieťa. Chudák chlapec. Neviem si predstaviť, čo bude mať po tomto v škole,” znie jedna z reakcií. „Prišlo mi ľúto toho chlapca pri pasáži s Rytmusom. Určite to nebolo myslené zle, ale toto akosi nevyšlo,” myslí si ďalšia fanúšička.

Našli sa však aj takí, čo na tom nevidia nič zlé. „Vo mne to evokuje upozornenie na detskú obezitu. Tej je teraz čoraz viac a je to vizitka rodičov, ktorí potom plačú, že ich deti šikanujú, lebo sú tučné,” znie reakcia z iného tábora. Aký je váš názor? Vyjadrite sa v diskusii!


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia