Detský kráľ Miro Jaroš má už 45 rokov: S otcom sa nezmierili ani pri smrteľnej posteli!

Miro Jaroš
Miro Jaroš
Zdroj: TASR/ Dano Veselský
2023-03-14 14:00:00 |

Je známe, že tento obľúbený spevák sa venuje detskej hudobnej tvorbe. Prezradil, aké náročné chvíle zažíval počas svojho života. Toto povedal o vzťahu s jeho zosnulým otcom.

Bývalý superstarista Miro Jaroš má dnes 45 rokov a viacerí ľudia ho poznajú ako speváka, ktorý s radosťou tvorí hudobné skladby pre deti. Sám však spomína na svoje detstvo, kedy si zažil mnoho ťažkých situácií.

Napriek svojej záľube v detskej hudobnej tvorbe pre deti, spevák v talkshow s názvom Zvedavá Zuza  prezradil, že jeho vzťah s otcom bol skutočne náročný. Zašlo to až do takého štádia, že sa s otcom nemohli vôbec vystáť.

Ešte predtým, ako Miro dosiahol vek dospelosti, rozhodol sa, že doma nezostane. Ušiel do zahraničia, konkrétne do Anglicka. Keby si však mohol zvoliť, s kým by chcel byť aspoň jeden jediný deň z minulosti, tak povedal, že práve: ,,S mojím otcom. Už zomrel. A my sme nemali dobrý vzťah. Dá sa povedať, že sme sa neznášali. Už aj keď bol na smrteľnej posteli, tak moja mama veľmi chcela, aby sme sa zmierili. Ja som teda išiel za ním, síce nie veľmi ochotne ale spravil som to pre tú mamu." spomína slovami Miro Jaroš na svoju minulosť s otcom v spomínanej talkhow. ,,A on odmietol ma. Takže s tým si ja vlastne žijem celý život a s tým som sa musel aj vyrovnávať ale prišiel som na to, že robil najlepšie ako vedel," povedal.

Zároveň dodal, že rozumie tomu, prečo nepociťoval odmalička otcovskú lásku tak, akoby zrejme mal. Vysvetlil, že je to tým, že jeho otec prišiel o svojho otca, keď mal 5 rokov. Vtedy jeho otec umrel. Miro Jaroš dodal, že až neskôr pochopil, prečo sa jeho otec k nemu tak správal. ,,Človek potom vedomosťami a vekom zistí, že nemôžeš očakávať od niekoho niečo, čo sám nedostal, a preto to nevie dať," dodal. Spomenul, žeby si želal ho opäť vidieť. Podotkol, že má veľmi skvelý vzťah s jeho matkou s ktorou chodieva aj na dovolenky.

O svojej tvorbe prezradil, že sa veľmi teší, aký okruh ľudí s ktorými spolupracuje má okolo seba. Dodal, že je veľmi rád, že si ľudia púšťajú jeho hudobnú tvorbu. Spomenul, že mal deti vždy veľmi rád. Avšak, musel popracovať na tom, ako sa deťmi rozprávať, ako s nimi komunikovať a pristupovať k nim. Napríklad pri spolupráci na klipoch, kedy vyhľadal psychológa, práve pre tento účel. Prezradil, že kedysi trpel aj tým, že mal fóbiu z ľudí. Záleží mu však na tom, aby bol empatický a dodal, že ,,obyčajné veci ma robia šťasťným."

 

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia