Dcérka známej Slovenky oslávila narodeniny: Pozrite sa, aká je krásna!

Martina Schindlerová
Martina Schindlerová
Zdroj: Ján Zemiar
2023-10-17 07:00:00 |

Rastie do krásy! Martina Schindlerová, ktorá sa pred rokmi zviditeľnila v speváckej šou SuperStar, rozhodne patri medzi najkrajšie slovenské speváčky. Krásu po nej zdedila aj jej dcéra Martinka, ktorá v uplynulých dňoch oslávila 11. narodeniny.

Martina Schindlerová mala len 16 rokov, keď sa rozhodla skúsiť šťastie v speváckej šou SuperStar. V tom čase išlo o prvý ročník tejto šou, ktorá vyvolala hotové šialenstvo. Stopka v jej kariére nastala v roku 2012, keď sa speváčka vydala a naplno sa venovala rodine. 

Kráska sa vyhýbala verejnosti a svoje súkromie si maximálne strážila. Dnes už bývalému manželovi porodila dcéru Martinu a syna Kamila. V roku 2018 sa Martina rozviedla a postupne sa opäť začala venovať aj svojej kariére. Popri tom vyučovala na Univerzite Komenského a do jej života tiež vstúpila nová láska.

V uplynulých dňoch sa v rodine krásnej speváčky oslavovalo. Z jej dcérky je totiž už 11- ročná slečna. Martina sa pri tej príležitosti pochválila spoločnými fotkami. „Pred 11 rokmi sa mi narodila moja zázračnica,” napísala k záberom pyšná mamina. 

 

FOTO: Kliknutím na šípky sa vám zobrazia ďalšie zábery. 

 


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia