Dcéra božskej Salmy Hayek oslávila narodeniny: Aha, rastie z nej KRÁSAVICA!

Dcéra božskej Salmy Hayek
Salma Hayek
Zdroj: SITA
2023-09-24 07:00:00 |

Ešte o nej budeme veľa počuť! Herečka Salma Hayek bez pochýb patrí medzi najkrajšie hviezdy filmového plátna. Rovnako šarmantná je však aj jej jediná dcéra Valentina, ktorá v týchto dňoch oslávila svoje 16. narodeniny. Pozrite sa, čo jej slávna mama pri tej príležitosti odkázala.

Salma Hayek, ktorej krásu obdivujú milióny mužov (aj žien) po celom svete, našla svoje šťastie po boku francúzskeho podnikateľa menom François-Henri Pinault. Dvojica spečatila svoju lásku svadbou v roku 2009 a majú spolu 16-ročnú dcéru Valentinu. Pracháč má okrem nej ešte ďalšie tri deti. Z manželstva s prvou ženou - Dorothée Lepére má dcéru Mathilde a syna Francoisa, so slávnou modelkou Lindou Evangelista má syna Augustina. 

 

 

Pozornosť sa v týchto dňoch upriamila práve na Valentínu, ktorá podobu s otcom rozhodne nezaprie. Slávna matka jej pri príležitosti sviatku adresovala krásne slová aj prostredníctvom sociálnej siete Instagram, Tam zverejnila video s vybranými momentkami zo súkromného archívu. 

 

 

„Dnes má moje zlatíčko 16 rokov a moje srdce je plne lásky, hrdosti a vďačnosti za deň, keď si sa narodila. Nech tvoje krásne svetlo ďalej bez hanby svieti, moje milované dievčatko, hoci to oslepuje bláznov. My všetci, ktorí máme šťastie, že ťa máme vo svojich životoch, ďakujeme, že nás vďaka svojej odvahe posilňuješ. Napĺňaš naše životy smiechom a radosťou. Vyzývaš nás, aby sme s tebou rástli a inšpiruješ nás každý jeden deň. Nech je tento rok pre teba tým najsladším!” znie krásny príspevok od pyšnej mamy, pod ktorým sa hromadia gratulácie od jej celebritných priateľov. 

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia