FOTO českej miss pár dní po pôrode: Čože? Ona vôbec rodila?

Lucie Hadašová
Lucie Hadašová
Zdroj: profimedia.sk
2023-09-01 07:00:00 |

Vyzerá jednoducho skvele! Tehotenstvo, pôrod i šestonedelie sú tým najkúzelnejším a zároveň často aj najnáročnejším obdobím v živote každej ženy. Aktuálne si ním prechádza aj trojnásobná mamička - modelka a česká kráľovná krásy z roku 2007 - Lucie Hadašová.

Lucie Hadašová sa v pondelok stala trojnásobnou mamičkou a svojmu manželovi - hokejistovi Jaroslavovi Bednářovi ku dvom dcéram porodila synčeka. Športovec má z prvého vzťahu ešte jednu dcéru. Meno chlapčeka zatiaľ verejnosti neprezradili. 

Novopečená mamička sa však s followermi podelila o zaujímavú momentku, na ktorej pôsobí dojmom, akoby ani vôbec nebola tehotná a nerodila. Čierna nočná košeľa totiž dokonale všetko zamaskovala a pozornosť pútali Luciine vnady. 

„Trošku sa dať dokopy pre toho môjho chlapca. Aj keď tomu ide iba o kozy,” okomentovala vtipne spomínanú fotku blondínka, ktorá vyzerá jednoducho fantasticky. 

Prominentná rodinka sa netají tým, že tretie dieťatko nebolo plánované. „Bolo to pre mňa prekvapenie. Nemám už najmenej rokov, ale zase ani veľa. Keď sa bábätko narodí, budem mať 37 rokov,” uviedla v nedávnom rozhovore pre reláciu Showtime slávna blondínka. 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia