Pozrite sa na to: Bábätko by mohlo pohľadom zabíjať

Pozrite sa na to:
Ilustračné foto
Zdroj: foto: Facebook/Rodrigo Kunstmann Fotógrafo
2020-03-04 12:15:58 |

Život nie je prechádzkou ružovou záhradou, s ťažkosťami sa stretáva každý. Isabela akoby o tom vedela už v maminom brušku a tak neprišla na svet s dobrou náladou.

Úsmevná fotka namosúreného novorodenca vznikla v pôrodnej sále jednej z brazílskych nemocníc. Isabela sa mala narodiť 20. februára, no pre zdravotné komplikácie sa lekári rozhodli pre cisársky rez o týždeň skôr. Rodina prizvala k tejto dôležitej chvíli profesionálneho fotografa Rodriga Kunstmanna. „Môžem sa považovať za požehnaného človeka, Cítim sa ako víťaz v lotérii,“ opísal pocity zo snímky, ktorú sa mu podarilo urobiť tesne po tom, ako prišla Isabela na svet.

Kým niektorým rodičom zostane na pamiatku z pôrodu fotka usmievajúceho sa slniečka hneď od prvého nádychu, iní si odložia snímky malých plačkov či majú zachytený neutrálny pohľad ratolesti. Rodičia malej Isabely budú mať už navždy odloženú jej fotku s výrazom zatrpknutej a riadne nahnevanej dôchodkyne, ktorej akoby sa ani náhodou nechcelo ísť von z bruška o týždeň skôr, a to ešte cisárskym rezom.

Isabelina mama Daiana sa teší z toho, že fotku jej dcérky zdieľajú na internete tisícky ľudí. „Som rada, že moje dievčatko rozdáva ľuďom radosť už od prvej chvíle po narodení,“ povedala. Fotograf Rodrigo, ktorý je autorom snímky povedal, že Isabela sa po vytiahnutí z maternice na rozdiel od väčšiny bábätiek nerozplakala a len sa pozerala nahnevane pred seba. „Lekári sa dokonca snažili, aby ju pred prestrihnutím pupočnej šnúry rozplakali, ale neboli úspešní. Skutočne sa rozplakala až po jej prestrihnutí,“ zaspomínal na svoje úspešné fotenie.

Niektorí ľudia majú pocit, že v prípade Isabely ide o reinkarnáciu, teda akoby bola niekým, kto už kedysi na svete bol a teraz sa narodil po druhýkrát. „Príde mi to ako stará duša, ktorá sa znovu narodila, pozerá sa okolo seba a hovorí si: Toto miesto už nie! Vráťte ma prosím späť,“ píše sa v jednom z komentárov. Iný komentujúci poukázal na to, aké ma Isabela oči. „Pozrite sa na tie oči, ktoré sú ako dýky a mohli by pokojne zabíjať.“

Na svet bola nahnevaná aj Luna

Isabela nie je jediným novorodencom, ktorý nemal náladu usmievať sa do fotoaparátu. Nedávno sme sa pobavili na inom nahnevanom bábätku. Zaujímavosťou je, že to bolo opäť dievčatko. O tom, ako vyzerala rozkošná Luna tesne po pôrode, rodičia síce nepovedali nič, na rodinné fotenie pár dní po tom však nezabudnú. Všetci si mysleli, že nahnevanejšie bábätko asi nenájdu. Netrvalo to však až tak dlho a Isabela s Lunou si môžu podať ruky. 

 

 


Foto: Facebook.com/Rodrigo Kunstmann Fotógrafo
Autor: © Zoznam/az
Zdroj: boredpanda.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia