Veľký HOROSKOP na tento týždeň: Čo vám prinesú hviezdy na prelome nového mesiaca?

Ilustračné foto
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2024-02-26 11:00:00 |

Tento týždeň nám prináša posledné februárové dni, ktoré vystrieda nový mesiac - marec. Na niekoho čakajú úspechy, ale aj veľa energie. Bude sa vám dariť počas najbližších dní v práci alebo v láske?

Baran

Záver februára a začiatok marca bude pre vás náložou výdobytkov, v láske aj v práci. Dve planéty - Venuša a Merkúr pracujú na tom, aby ste boli neodolateľný. Môžete prinútiť každého, aby sa do vás zamiloval. V týchto dňoch sa môžete oddávať prianiam a snažiť sa ich splniť. Šance na úspech sú vysoké.

Býk

Tohto týždňový horoskop vám radí zamerať sa na maličkosti, ktoré treba dôkladne doladiť. Uvažujete o ponorení sa do nového dobrodružstva, ktoré si vyžaduje odhodlanie ako z osobného, tak aj materiálneho hľadiska. Jar ešte viac prebudí vaše nadšenie a iniciatívu, ale teraz je čas na zamyslenie sa.

Blíženci

Vráťte sa konečne k behu v práci. Existuje veľa ťažkostí a únavy, no po zložitom období tento týždeň sa vrátite k pohľadu na veci s optimizmom. Diať sa tak bude aj preto, že uspokojenie, na ktoré ste dlho čakali, príde a pomôže vám vrátiť sa ešte rýchlejší a sebavedomejší.

Rak

Slnko v Rybách vám vráti časť energie, ktorá vám postupne odchádzala.Chce vás rovnako oživiť ako na tele, tak aj v mysli. Pozýva vás, aby ste si vyhrnuli rukávy a znovu vybudovali to, čo ste považovali za zničené a stratené. Začiatok nového mesiaca je skvelý čas na reštarty a poznačí aj ten váš.

Lev

Venuša, Merkúr a Mars prebúdzajú všetky vaše kvality a ste sebavedomejší, charizmatickejší ako kedykoľvek predtým. Využiť to môžete najmä v súkromnom sektore. Ak máte veľké plány v tomto smere a teda spolužitie, dieťa alebo akýkoľvek veľký počin srdca, možno konečne nastala vaša chvíľa.

Panna

Horoskop na tento týždeň upozoňuje, aby ste nerobili viac, ako musíte. Nechajte si svoju povestnú štedrosť a túžbu byť užitočný pre každého. V tejto chvíli musíte prejsť do úsporného režimu a  nezaťažovať sa predsavzatiami či starosťami. Chráňte si svoj voľný čas a nezaoberajte sa problémami, ktoré nie sú vaše.

Váhy

Aj pre vás prichádza vzduch znovuzrodenia. Budete znovu objavovať svoj úsmev, nadšenie, energiu a chuť robiť nové veci. Bez akýchkoľvek úmyslov ste odhodlaný tvrdo pracovať na svojich projektoch. A možno toto je práve tajomstvo vášho prebudenia. Konečne sa oddáte niečomu, v čo úplne veríte. 

Škorpión

Slnko v Rybách vám dáva tento týždeň energiu, ktorú budete mať na rozdávanie. Vaše akcie rastú najmä vo vašom pracovnom prostredí a ak ste na voľnej nohe, máte dobré príležitosti získať dôležité obchody. Ste kreatívny a viete, ako pomocou originálnych riešení presvedčiť zákazníkov a investorov.

Strelec

Pokiaľ veci v práci stále nejdú tak, ako by ste chceli, nezúfajte. Doma máte teplé hniezdočko, do ktorého sa vraciate s radosťou. A práve toto bude vašou najväčšou silou a útechou v najbližších dňoch.  Búrka prejde, našťastie teraz máte bezpečné miesto, kde sa môžete uchýliť, kým čakáte na úplné zotavenie.

Kozorožec

Ste pripravený čeliť svetu, pretože je tu problém, ktorý sa vám nepáči. Po veľkej trpezlivosti sa rozhodnete konať. Stratégia je vaša sila. Dôverujte svojim úvahám a štúdiu detailov. Vaše vykúpenie bude úplné a neúprosné voči tým, ktorí vás dostali do nepríjemnej situácie, ktorú ste si nezaslúžili.

Vodnár

Tohto týždňový horoskop váš pozýva k činu. Pohyb vašej mysle je večný, ale tisíce projektov a bilióny záujmov nevedú vždy ku konkrétnym činom. Je čas, aby ste namiesto toho dali tvar svojim inšpiráciám, zašpinili si ruky, zostúpili na zem medzi obyčajných smrteľníkov a začali šliapať naplno.

Ryby

Zdá sa, že ste stvorenia žiariace svetlom a radosťou v ročnom období, ktoré oslavuje vaše narodenie. Je čas silno sfúknuť sviečky a bez ohľadu na to, koľko ich je, niečo si priať. Môžete mať pokojne aj viac prianí. Neklaďte si hranice pri hľadaní šťastia.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/nu

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia