Veľký horoskop na tento týždeň: Na niekoho čaká veľa príležitostí, ste to vy?

Ilustračné fto
Ilustračné fto
Zdroj: gettyimages.com
2024-02-19 11:00:00 |

Horoskop na tento týždeň vidí viacero znamení ako tie, pre ktoré prichádza veľa príležitostí. U nikoho pôjde o súkromné záležitosti, u iného zas o kariéru, či profesionálnu oblasť. Čo z otho sa týka práve vás?

Baran

Tento týždeň vám prinesie veľa šarmu, sebaúcty a charizmy. Aj planéta lásky vás robí veľmi silnými. Ste si tiež istý svojimi možnosťami a preto môžete s istotou prevziať zodpovednosť za situácie, na ktorých vám záleží a to nielen v oblasti srdcových záležitostí, ale aj v profesionálnej oblasti. Práve tá sa v poslednom čase príliš pomaly posúvala, no teraz sa opäť začína hýbať.

Býk

Nová sezóna Rýb vylepšuje jednu z vašich najväčších vlastností, ktorou je konkrétnosť. Budete rýchly a neomylný pri realizácii svojich nápadov a projektov. V najbližších dňoch sa môžete s veľkým nasadením venovať tomu, aby ste urobili poriadok najmä vo svojom pracovnom svete. Po tom, čo všetko dáte na svoje miesto, vyrazíte dobývať ciele, ktoré dosiahnete vďaka jasným stratégiám a skvelému plánovaniu.

Blíženci

Počas tohto týždňa pre vás bude práca znamenať veľa. Pripravte sa na to, že voľného času budete mať čoraz menej. Je to síce skvelý čas na profesionálnu aktivitu, no nemali by ste zabudnúť vyhradiť si čas a priestor aj pre váš súkromný život, či vzťah. Pokiaľ to zvládnete ustriehnuť, nemusíte sa obávať žiadných komplikácií v žiadnej z týchto oblastí.

Rak

Tento týždeň vám prináša veľa energie a aj teplo Slnka, ktoré vás ženie vpred vám dáva silu vykonávať všetky vaše iniciatívy. Je to veľmi výnosný moment, najmä na pracovnej úrovni, natoľko, že vaše dni budú plné záväzkov. So všetkými sa dokážete vyrovnať cielenými stratégiami a praktickým zmyslom. Ten vám prinesie rešpekt. Choďte plnou rýchlosťou vpred.

Lev

Dobré správy prichádzajú v tento týždeň aj pre vás. Venuša v Baranovi vás zahreje pri srdci, no nielen to. Bude váš tlačiť k tomu, aby ste objavovali nové územia, presúvali sa a hľadali nové kontakty, podnety a tiež poznatky. Práve z toho, čo je pre vás nezvyčajné, môžete očkaávať tie najkrajšie správy. Nenechajte si to ujsť.

Panna

Horoskop na tento týždeň vraví, aby ste sa poriadne pripravili a nielen vy. Trpezlivosť každého má svoje hranice, dokonca aj tá vaša. Musíte riešiť to, čo je vo vašom živote zlé a to priamo, bez štipľavých slov. Využite namiesto toho vašu diplomaciu. Platí to najmä v práci, ale nielen v nej. Je to moment, v ktorom robíte dôležité rozhodnutia a hodnotíte, čo si skutočne zaslúži váš záväzok a čo naopak nie. 

Váhy

Vo vašich milostných a rodinných vzťahoch vás už nejaký čas niečo trápi. Horoskop na budúci týždeň vás pozýva postaviť sa čelom k tejto situácii, ktorá sa vlečie už príliš dlho a nedovoľuje vám prežívať vaše najdôležitejšie citové vzťahy s pokojom. Je čas rozhodnúť sa, či sa oplatí bojovať za zblíženie alebo vzdať sa, aby ste neplytvali ďalšou energiou na niečo, čo už nemá nádej pohnúť sa vpred.

Škorpión

Pre vás prichádzajú počas najbližšieho týždňa skvelé správy. Slnko vám prináša čistú energiu na uskutočnenie vašich projektov, zatiaľ čo Venuša vám pomáha strategicky plánovať a organizovať tie najlepšie pohyby s ohľadom na jar, ktorá bude skutočne jednou z veľkých znovuzrodení a obnovy.

Strelec

Z pohľadu srdcových záležitostí, sa situácia uvoľňuje. Konečne môžete odblokovať istú situáciu a otvorene čeliť záležitostiam, ktoré vo vás v posledných dňoch vyvolali netrpezlivosť. Je čas pozrieť sa s dôverou na váš vzťah vo dvojici, nie všetky prekážky boli prekonané, no teraz máte istotu, že sa oplatí bojovať, aby ste svoj vzťah ubránili.

Kozorožec

Horoskop hovorí, že nastal čas na jasnosť voči ostatným a jasnosť, ktorú vám ostatní dlhujú. Horoskop hovorí predovšetkým o citových, sentimentálnych a rodinných vzťahoch. Pravdepodobne ste na rázcestí, no chcete vo vzťahoch urobiť kvalitatívny skok. Cítite tiež potrebu uzemniť sa a realizovať sny či ambície. Je to moment, kedy chcete vybudovať niečo, čo bude trvať ešte veľmi dlho. 

Vodnár

Mali by ste sa viac zamestnať. Toto je totižto čas na nové projekty, rokovania, sny a tiež nové podnety. Je čas vyjsť z tieňa a neskrývať viac svoje túžby či  ambície. Nastáva čas odhaliť sa, objaviť svoje karty a otvorene bez strachu čeliť tomu, čím hlboko chcete byť alebo sa stať. Bude to chcieť odvahu, ale tá vám nikdy nechýbala.

Ryby

Slnko vstupuje tento týždeň do vášho znamenia a odštartuje aj vašu narodeninovú sezónu. Ste pripravení to poriadne osláviť? Pri pohľade na horoskop to takto aj  vyzerá. Ste silný, pozitívny, no zároveň si veľmi dobre uvedomujete, čo chcete. Tiež ste si vedomý, že je čas posunúť sa, aby ste to dosiahli. Je to tiež skvelý čas na to, aby ste požiadali o to, čo si zaslúžite.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/nu

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia