Ideálny počet detí podľa ZNAMENIA: Koľko by ste ich mali mať práve vy?

Ideálny počet detí podľa
Zdroj: thinkstock.com
2023-11-23 11:00:00 |

U každého je to inak a platí to aj v tomto prípade. Niekomu postačí jedno dieťa, iný má radosť z väčšieho počtu detí. Aj samotná astrológia dokáže napovedať o tom, koľko potomkov sa hodí k jednotlivým znameniam zverokruhu. Sedí to aj na vás?

Baran

Baran je ohnivé znamenie, ktoré má rado vášeň a rovnako túži aj po materstve. Podľa astrológie by tieto ženy pokojne zvládli tri až štyri deti. Môžu sa však rozhodnúť mať ich aj neskôr, pretože výchova sa pre nich stáva v tomto prípade príťažlivejšou a cítia sa na ňu navyše aj samé dostatočne zrelšie.

Býk

Býk je známy svojou pokojnou a vyrovnanou povahou. Jeho cieľom je mať minimálne dve deti, nakoľko sa domnieva, že tento počet dokáže najľahšie zvládnuť. Osoba tohto znamenia vie byť skvelým rodičom, ktorý je trpezlivý a má vytrvalosť, potrebnú na dostatočnú výchovu práve tohto počtu detí. 

Blíženci

Vo všeobecnosti toto znamenie zverokruhu nemá rado samotu. Mať deti je pre nich nevyhnutnosťou. Pokiaľ to nie sú dvojičky, očakávať môžu najmenej dve deti, ba dokonca aj tri, nakoľko aj druhé tehotenstvo im môže darovať práve dve deti naraz.

Rak

Toto znamenia si najviac samotná astrológia spája s rodinou, materstvom a domácimi prácami. Niet sa preto čomu čudovať, pokiaľ majú sklon k väčšiemu potomstvu. Hviezdy hovoria, že mamička, narodená v tomto znamení môže mať dve deti, ktoré sa narodia s odstupom niekoľkých rokov.

Lev

Levy vo všobecnosti zbožňujú predvádzať svoju hviezdu silu, preto je pravdepodobnejšie, že budú chcieť niekoľko detí, ktoré sa taktiež dostanú do centra pozornosti. Hviezdy majú pre toto znamenie naplánované dve až štyri deti, ktoré budú skutočne hrdé na výchovu svojej svorky mláďat.

Panna

Prilíš veľa detí môže byť pre osobu, narodenú v tomto znamení založenú na detailoch miestami až príliš stresujúce. Preto mať jedno dieťa je pre nich ideálne. Dieťa Panny však bude dobre vychované a zdvorilé, čo je v dnešnej dobe miestami na obdiv.

Váhy

Pre toto znamenie je ideálny párny počet detí. Dôvodom je rovnováha, ktorú vo svojom živote najviac potrebujú. Minimálnym počtom sú pre nich šytri deti, miestami aj šesť, nakoľko Váhy celkovo milujú socializáciu.

Škorpión

Škorpióni majú schopnosť zvládnuť veľa detí, pretože sú veľmi radi obklopovaní svojimi blízkymi. Minimálne tri deti im to dokážu splniť. Sú to veľmi emocionálne bytosti, ktoré doslova a do písmena milujú rodičovstvo.

Strelec

Osoby tohto znamenia sú v živote veľmi energické a zvedavé. Typická je pre nich túlavá povaha, ktorá z nich robí živé a zábavné mamičky. Nie je preto žiadnym tajomstvom, že sa Strelci často rozhodnú mať iba jedno dieťa, ktorému venujú všetok svoj čas.

Kozorožec

Zvládnuť tri alebo pokojne aj viac deti nie je pre Kozorožca náročné. Majú k deťom skvelý prístup, ktorý z nich robí dokonca aj odborníkov. Vďaka tomuto znameniu vyzerá riadenie domácnosti, kariéry a detí doslova ako hra.

Vodnár

Vodnári sú známi tým, že túžia pod dobrodružstve a slobode. Jedno dieťa je pre nich ideálnou voľbou. Na prvý pohľad sa môžu síce zdať ako intorverti, avšak ich dieťa vie, že sú živý drôt, ktorý sa rád zabáva so svojimi priateľmi a najbližšími. 

Ryby

Hviezdy odporúčajú tomuto znameniu mať pokojne aj päť alebo viac detí, pokiaľ budú odvážne. Ryby sú plné emócií a lásky, pripravené naučiť svoj kŕdeľ rýb všetkým rovnakým vlastnostiam. Nie je však vylúčené, že sa tieto osoby rozhodnú mať daný počet detí na základe toho, ako veľmi si cenia slobodu.  

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/nu

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia