SILNÝ odkaz sexy fitness matiek: Odpadnete, čo ich motivuje!

Emily Skye
Emily Skye
Zdroj: Profimedia.sk
2023-04-27 16:01:00 |

ˇKeď sa v živote nedarí, udržať si úsmev na tvári a pozitívnu náladu nemusí byť vôbec jednoduché. Tieto fitness mamičky prezradili, čo im pomáha prekonávať životné prekážky. (Aktualizované 4.5 o 9:50).

Spája ich láska k zdravému životnému štýlu, no nie vždy to mali v život ideálne. Niekoľko mamičiek zdieľaľo príspevky v ktorých odzneli skutočne dojímavé slová.

 

1. Emily Skye - Každý má telo hodné bikín

Fitness influencerka a dvojnásobná mamička Emily Skye, ktorá pôsobí v zahraničí sa netají svojou záľubou v cvičení a aktívne sa zaujíma aj o kozmetický priemysel. Napriek ideálom krásy, ktoré v súčasnosti kolujú po svete sa neobávala ukázať, že jej telo má tiež značné nedostatky.

„Keď som bola tehotná, po pôrode a mala som na sebe trochu „vypchávky“, ľudia zvykli oslavovať skutočnosť, že som sebavedomá a dostatočne pohodlná na to, aby som nosila bikiny. Teraz, keď som opäť fit a stratila som to, čo som nabrala počas tehotenstva, ľudia hovoria veci ako „prečo musíš nosiť bikiny? Mamičky by nemali takto ukazovať svoje telo,“ podotkla Emily vo svojom príspevku na sociálnej sieti Instagram.

Dodala, že hoci jej telo nie vždy vyzeralo ideálne aj tak ho zbožňovala, bez ohľadu na to, aký malo tvar či koľko vážila. Rovnako sa sama sebe páčila i vtedy, keď bola tehotná či po pôrode. Priznala, že najviac sa teší z toho ako vyzerá, práve teraz, no nič nenecháva na náhodu a na svojej postave aktívne pracuje.

Spomenula, že si želá, aby jej detičky sa rovnako s láskou vnímali. „Mimochodom, KAŽDÝ má telo hodné bikín bez ohľadu na to, aký máte tvar alebo veľkosť a bez ohľadu na to, koľko celulitídy, vrások alebo strií máte! Noste tie bikiny, ak chcete!“ dodala vo svojom príspevku.

 

2. Hannah Bower - Ťažké veci, to sú dobré veci. Aj keď tomu momentálne nerozumiete

Dvojnásobná mamička Hannah Bower zverejnila na svojom účte na Instagrame fotografie seba, akéhosi porovnanie toho, ako vyzerala kedysi a ako v súčasnosti. „Ťažké veci, to sú dobré veci. Aj keď tomu momentálne nerozumiete. Bojovať je ťažké. Je ľahké stratiť sa v žiarlivosti, hneve a odpore, keď bojujete o svoje vlastné šťastie. Ale sľubujem, že ak to prežijete a presadíte sa, rozkvitnete," napísala vo svojom príspevku

Narážala na to, že si v živote zažila veľmi náročné chvíle. Nemohla robiť to čo miluje - športovať, okrem toho sa stala obeťou sexuálneho násilia, trpela tým, že mala problém s jedením a skoro umrela po tom, čo zažila autonehodu. Dodala, že keď si človek prejde takýmito zložitými udalosťami, môže človek stratiť životnú silu alebo práve naopak, posilniť ho.

 

3. Candice Renee - Byť mamou sa stalo doteraz mojím najväčším úspechom

Mamička troch detičiek Candice Renee sa venuje blogovaniu a netají sa tým, že je hrdá na svoju rodinku. Materstvo“ ma práve teraz definuje a nevymenila by som to ani za svet (tieto sezóny idú TAK rýchlo) a byť mamou – to sa stalo doteraz mojím najväčším úspechom. VŠETKÝM - ste neuveriteľné, silné a pozoruhodné ženy, ste ÚŽASNÉ!" podotkla Candice v jej príspevku, pričom tento popis napísala k Medzinárodnému dňu žien.

 

4. Rachel Brathen - Prijímaj smútok tak, ako prijímaš radosť

Mamička menom Rachel Brathen sa okrem fyzického zdravia zaujíma aj o to duševné. „Ísť si zabehať- pociťovanie smútku, ísť si zaplávať - smútok, zasadiť Vistériu, smútok, je to čakanie, kým smútok pominie. V snahe zbaviť sa smútku, smútok sa uhniezdi hlbšie. V odpore, odmietaní, unikaní, všetko zostáva. Vítam ten pocit, akýkoľvek pocit," poznamenala Rachel vo svojom príspevku.


 

 

 

 

 


Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia