Šokujúce priznanie slávnej speváčky: Na pleť si dáva... Ehm, to je ČUDNÉ!

Halsey so synčekom
Halsey so synčekom
Zdroj: Instagram/ iamhalsey
2023-04-26 08:15:00 |

Objavila to najlepšie pleťové sérum! Speváčka Halsey patrí medzi hviezdy šoubiznisu, ktoré nemajú problém hovoriť otvorene o akejkoľvek téme. Najnovšie poriadne zaskočila mnohých jedincov, keď prezradila, čo používa pri svojej starostlivosti o pleť.

28-ročná umelkyňa v rozhovore pre Nylon uviedla, že si vždy dávala pozor na to, aké prípravky si aplikuje na tvár. Keďže má doma ročného synčeka je teraz ešte opatrnejšia. „Keď vás dieťatko bozkáva a túli sa k vám, začne si ešte viac uvedomovať, čo na tej svojej tvári máte,” uviedla Halsey, ktorá používa poriadne netradičné pleťové sérum. 

„Keď som začala kojiť, zistila som, že materské mlieko je na starostlivosť o pleť to najlepšie. Je plné antioxidantov, dobrých tukov a zložiek, ktoré urýchľujú proces hojenia,” dodala umelkyňa, ktorú fanúšičky bežne chvália za to, že jej pleť vyzerá sviežo a dokonale.  

 

 

Táto zvláštna praktika však nie je to jediné, čím úspešná speváčka šokovala verejnosť. Ako informuje Page Six, rozišla sa s otcom svojho syna Alevom Aydinom, s ktorým tvoria pár zhruba 2 roky. Na súd už začiatkom apríla podala žiadosť, aby ročný Ender Ridley bol zverený do jej starostlivosti. 

Ako zdroj z okolia dvojice uvádza, ich vzťahy sú aj po rozchode dobré a Alev sa na výchove synčeka plánuje aj naďalej podieľať. Spomínaná žiadosť je len akousi formalitou, lebo v lete plánuje ísť Halsey na turné a synčeka chce mať pri sebe. 

Slávna umelkyňa otvorene hovorila o tom, že je Ender Ridley pre ňu vytúženým dieťatkom a je taktiež tzv. rainbow baby. Týmto pojmom sa označujú tehotenstvá, ktoré nasledujú po potrate. Halsey totiž trpí endometriózou a v minulosti potratila priamo počas koncertu. 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia