Modelke praskol prsný implantát: V tele ho nič netušiac nosila cca 5 rokov!

Modelke praskol prsný implantát:
Ilustračné foto
Zdroj: GettyImages
2023-04-25 14:01:00 |

Nepríjemnú skúsenosť s poškodeným implantátom v prsníku si zažila aj táto modelka Nikol Dotková, ktorá je mamičkou dvojročného synčeka. Toto si zažila! (Aktualizované 14:17).

Česká Modelka menom Nikol Dotková, ktorá má skúsenosti aj ako hosteska, prezradila bližšie informácie o situácii, ktorá sa jej prihodila len nedávno a vôbec ju nečakala. Na sociálnej sieti Instagram zverejnila na svojom profile fakt, že sa ocitla v nemocnici. 

„Vybratie prasknutého implantátu a rekonvalescencie v plnom prúde plného odpočinku a zistenie, ako som pre svoje zdravie urobila to najlepšie a dala to von. Do budúcnosti uvidíme, ako to pôjde či sa nejaký implantát dá alebo nájdeme iné riešenie, najväčšie ďakujem patrí p. Doktorovi za záchranu mojich pŕs a zdravia," podotkla spomínaná kráska vo svojom príspevku. Modelka v príspevku s veľkou vďakou poďakovala doktorovi a zároveň aj spomenula, že ďakuje všetkým, ktorý sa ju snažili podporovať, aby úspešne všetko dobre dopadlo.

 

Reakcia od ľudí nenechala na seba dlho čakať a pod jej príspevkom sa objavilo viacero komentárov. Jedna žena v komentárov podotkla, žeby si implantáty chcela nechať. Svoj názor však razom otočila v momente, keď si si prečítala, čo sa prihodilo spomínanej modelke. Tak sa rozhodla, že len kvôli svojmu egu to riskovať nebude a radšej si ich dá odstrániť, keďže je fakt, že implantát je umelá záležitosť a nie príroda v tele.

Iná komentujúca sa dopytovala, ako sa vôbec mohlo prihodiť to, že implantát sa roztrhol. „Úplne normálne :)) veľa ruptúr vzniká už pri vložení..a potom v tele prebiehajú rôzne procesy, ktoré sa nedajú nijako vyskúšať mimo tela," odpovedala na otázku v komentároch iná žena.

Viacerí komentujúci jej želali skoré uzdravenie a poznamenali, že skôr sú za prirodzené prsia ako tie umelé. Pod príspevkom sa objavil aj názor muža, ktorý ohľadom tejto situácie tvrdil nasledovné: „Držím palce a veľa zdravia. Ale veď to hovorím, lepšie sú prirodzené a sú aké príroda nadelila," spomenul jeden muž.

Nikol pre Super.cz prezradila, že išlo o dlhší čas, kedy bol implantát v jej prse poškodený. Pre spomínaný portál podotkla, že mohol byť prasknutý aj už približne 5 rokov, avšak vôbec si to nevšimla. Zistila to až vtedy, keď podstupovala preventívnu prehliadku pŕs prostredníctvom vyšetrenia v podobe sonografie. „Riešiť som to vtedy nemohla, pretože som chvíľu na to zistila, že som v druhom mesiaci tehotenstva,“ podotkla Dotková pre spomínaný portál dodala, že keď priviedla svojho synčeka na svet, tak sa o neho starala. Dôvod, prečo nešla na operáciu bol ten, že chcela, aby jej synček sa viac naučil samostatnosti. Keďže práve podstúpenie operácie nesie so sebou aj určitý čas na zotavenie sa, môže to trvať aj viacero týždňov.

 

Oslava narodenín synčeka v rodinnom kruhu

Nedávno sa pochválila aj príspevkom, kde ukázala oslavu narodenín jej synčeka v prítomnosti členov rodiny. „Prvá oslavička v rodinnom kruhu za nami, bolo to dnes tak krásne a čisté🤍🤍
A ty chlapček, už si veľký chlapec, teraz máme za úlohu, byť spolu len šťastní, nič iné si ani nezaslúžime. Milujem,"
dodala vo svojom príspevku na sociálnej sieti.


Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia