Šokovala ma partnerova nevera: NEMOHLA som uveriť, s kým som ho pristihla!

Šokovala ma partnerova nevera:
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2023-04-25 09:00:00 |

Moja láska k Tomášovi sa vyvíjala postupne. Spoznali sme sa v práci. Je pravda, že a mi zapáčil na prvý pohľad, ale také to wow tam rozhodne nebolo. Neviem, do akej miery to bolo uňho, nikdy sme sa o tom totiž nerozprávali.

Ale že som sa mu tiež zapáčila, bolo zjavné. Prišiel do kuchynky práve vtedy, keď som si tam robila kávu, na obede si prišiel prisadnúť k stolu, pri ktorom som sedela s kolegyňami. Postupne sa osmeľoval viac a viac, dokonca ma prišiel na tú kávu do kuchynky aj zavolať. Ani som sa nenazdala a už sme chodili na obed iba my dvaja...

A potom bolo kino a večera v reštaurácii a čoskoro aj večera uňho doma spojená aj s raňajkami. Pristihla som sa, že mi je s ním veľmi dobre, že som sa ešte pri žiadnom mužovi necítila taká uvoľnená, pokojná a spokojná. Bolo pre mňa veľkou úľavou, že som sa pred Tomášom nemusela vôbec pretvarovať. Dobre sa mi s ním rozprávalo, smialo aj mlčalo. Dokonca, aj keď som bola smutná, tak mi stačilo jeho objatie a hneď mi bolo lepšie.

Okrem toho, že som mu mohla hovoriť o všetkom, čo ma teší, čo trápi, ako sa cítim, tak sme spolu riešili aj pracovné problémy, aj vzťahy, klebetili sme o kolegoch... Tomáš bol jednoducho skoro ako moja kamoška. A k tomu bonus – úžasný sex. Po čase som sa k nemu presťahovala a začala som rozmýšľať nad svadbou, deťmi, nad našou spoločnou budúcnosťou.

V ten večer som sa s ním o tom všetkom chcela porozprávať. Bola som na služobnej ceste a všetko som si zariadila tak, že som mohla domov odísť o deň skôr. Chcela som Tomáša prekvapiť. A hoci mi nejaký hlások hovoril, že to nie je celkom dobrý nápad, ignorovala som ho. Dokonca som po ceste kúpila aj sushi, ktoré Tomáš miluje.

Keď som vošla do bytu, v predsieni som zbadala topánky, ktoré rozhodne neboli Tomášove. Mohla to byť nejaká návšteva, ale žiadny rozhovor som nepočula. Vošla som do obývačky a skutočne tam nikto nebol. Zdalo sa mi to celé čudné, tak som otvorila dvere do spálne a – zažila som obrovský šok. Tomáš bol v posteli s iným mužom. Normálne som onemela a nevedela som sa ani nadýchnuť. Keď ma Tomáš zbadal, videla som v jeho očiach paniku a hrôzu. Akoby videl prízrak.

Zmohla som sa len na to, že som sa otočila a išla spať ku kamarátke. Ani ona tomu celému nemohla uveriť. Tomáš by bol ten posledný, o ktorom by sme si mysleli, že je gay alebo bisexuál. O to bol ten šok väčší.

Na druhý deň som sa od Tomáša odsťahovala. Zatiaľ ku kamoške, no rýchlo som si našla podnájom. Tomáš sa mi snažil všetko vysvetliť. Ako svoju homosexualitu potláčal, ako veril, že pri mne ho už muži nebudú priťahovať. Ale – nestalo sa.

Tomášovi jeho homosexualitu rozhodne nevyčítam. Čo mu vyčítam, je to, že nebol ku mne úprimný. A to som bola presvedčená, že nemáme pred sebou skutočne žiadne tajnosti. Že sme tie najlepšie kamošky... Zrejme toto bolo to, čo mi malo napadnúť. Že Tomáš bol vlastne viac moja kamoška, než partner...

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/sv

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia