TOP 5 NAJPODDAJNEJŠÍCH znamení zverokruhu, nájdete sa tu?

TOP 5 NAJPODDAJNEJŠÍCH znamení
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2023-03-05 14:30:00 |

Poznáte v okolí ľudí,  pri ktorých máte pocit, že sa s nimi vôbec nedá komunikovať a dohodnúť? Hoci, existujú ľudia, s ktorými je ťažké vychádzať, sú aj takí, ktorí nemajú problém robiť kompromis.

Často sú vo vzťahu tými skromnejšími, ktorí sa vedia jednoduchšie prispôsobiť a nevadí im, keď ich partner preberie iniciatívu. Hoci často neprichádzajú s novými riešeniami, usilujú sa splniť všetky možné úlohy zodpovedne a precízne. Niektorí ľudia ich dobrotu a ochotu prispôsobiť sa často využívajú, preto je potrebné byť obozretní a chrániť si svoje postavenie. Pozrite sa na najpoddajnejšie znamenia zverokruhu.

 

Váhy

Poddajnosť sa u tohto znamenia ukazuje hlavne v domácnosti. Nemá problém zobrať iniciatívu vykonávania domácich prác a prispôsobia sa partnerovi, keď ich požiada, aby sa človek v znamení Váhy staral o domácnosť.

Možno povedať, že sú udržiavači rodinnej pohody, avšak niektorí členovia rodiny môžu ich dobroprajnosť a ochotu pomáhať, zneužívať. Preto je potrebné, aby si aj Váhy vedeli určiť čo ešte budú tolerovať.

Rak

Ľudia, ktorí sa narodili v tomto znamení zverokruhu sú často senzitívne duše. Namiesto toho, aby argumentovali v komunikácii, keď sa im niečo nepozdáva, radšej sa utiahnu do seba a snažia sa vysporiadať so svojimi pocitmi.

Riadia sa tým, že nepotrebujú iným konlikty ,,vešať" na nos, preto o mnohých veciach mlčia. Iným sa však môže zdať, že sú nekomunikatívnymi ľudmi, no oni len chcú vyrešiť všetko pokojne bez toho, aby niekoho nahnevali. Pre svojich milovaných chcú len to najlepšie a neobávajú sa pre nich, vzdať sa svojho šťastia.

Škorpión

Ide o ľudí, ktorí si vedia ich šarmom získať náklonosť cudzích ľudí takmer okamžite. Majú silnú charizmu a často ju aj používajú. Sú skvelými zabávačmi a spoločníkmi, no taktiež sa neobávajú zostať aj osamote a upredostniť seba pred inými. Tým, že si doprajú čas na premýšľanie a na svoje záľuby.

Keď je to však potrebné, mnohokrát sa neobávajú vzdať sa toho čo chcú, matky napríklad sa zvyknú vzdať svoej kariéry pre rodinný život, i keď im to nemusí vždy, až tak vyhovovať. Šťastie rodiny je pre nich to najdôležitejšie a mnohokrát sa pohybujú v živote na hrane toho, čo je ešte prípustné a čo už obetovať nechcú.

Ryby

V prípade, že sa obzeráte po partnerovi, ktorý by vám splnil prvé aj posledné, pravdepodobne to bude  človek narodený v znamení Ryby. Toto znamenie je známe tým, že sa dokáže dokonalo prispôsobiť, často je veľmi zasnené a necháva sa unášať fantáziou. Pre svoju milovanú polovičku, by znieslo takmer všetko, no samozreme si uvedomuje kde sú tie zdravé a správne nastavené hranice. 

V prípade rozchodu si ešte dlho v hlave pretáčajú to, čo sa stalo a nevedia sa s tým tak rýchlo zmieriť. Sú schopní byť už aj v novom vzťahu a napriek tomu dúfať, že jedného dňa sa vrátia k tomu človeku, ktorého skutočne milujú. Urobia to však v tichosti. 

Býk

Schopnosť prispôsobiť sa je u nich prejavovaná najmä v pracovnej oblasti. Často patria medzi skvelých zamestnancov, ktorí vedia podávať značné výkony a zároveň sú ochotní poskytnúť pomoc. V kolektíve sú mnohokrát obľúbení a nemajú problém s prácou navyše. Zároveň si vedia zadeliť čas a taktiež vedia urobiť ústupky aj čo sa týka rodinného života.

 

 

 

 

Fotogaléria

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia