NAJDEPRESÍVNEJŠIE znamenia zverokruhu: Necítia sa hodné lásky!

Ilustračné foto
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2023-02-25 08:00:00 |

Zatiaľ čo niektorí ľudia vidia lásku všade navôkol, sú aj takí, ktorí si nevedia priznať, žeby ich niekto mohol skutočne milovať. Hoci im ich milovaní prejavujú dostatok pozornosti a lásky.

Pozrite sa na niekoľko znamení zverokruhu, ktoré si vôbec nemyslia, žeby pre niekoho boli skutočne tak zaujímaví, žeby ich mohol niekto milovať úprimnými citmi, uvádza timesofindia-indiatimes.com

Blíženci

O ľuďoch, ktorí sa narodili v tomto znamení zverokruhu sa vo všeobecnosti hovorí, že majú dve tváre. V praxi sa to mnohokrát aj ukazuje ako pravda. Keďže majú chvíľky, keď sa cítia, akoby im patril celý svet, potom zažívajú aj situácie, kde im život ukáže, že majú byť pokornejší. Mnohokrát sa preto kvôli svojej zmätenosti uchyľujú k tomu, že chcú motiváciu a podporu od iných ľudí, a keď sa im nedostáva cítia sa nemilovane. 

Ryby

Sú to veľmi citliví ľudia, ktorí majú radi, keď sú vo vzťahu, avšak mnohokrát sa po romantickom štádiu nevedia vysporiadať s náročnejšími časťami vzťahu, keď sa už vyskytne nutnosť hľadať riešenia. Myslia si, že kritika a hádky automaticky znamenajú nezáujem a cítia sa nemilovaní.

Vodnár

Rovnako ako Ryby aj Vodnár má problém s niektorými časťami vo vzťahu. Avšak vo všeobecnosti im bráni len to, ako sa na celý vzťah pozerajú. Majú tzv. ,,svoj svet", a preto si mnohokrát myslia, že iní ľudia ich vôbec neakceptujú.

Kozorožec

Ide o znamenie, ktoré je veľmi pracovité. V živote sa riadi morálnymi zásadami no napriek tomu, často má problém s dôverou a často neverí, že ich niekto dokáže prijať také, aké je. 

 

Škorpión

Keby ste chceli nájsť znamenie zverokruhu, ktoré sa najviac nad všetkým zamýšľa je to práve toto znamenie zverokruhu. Je charakteristické tým, že často kritizuje seba a tým si privodí mnoho emocionálnych a psychických ťažkostí. Mnohokrát majú pocit, že sú nemilovaní.

Váhy

Toto znamenie by sa mohlo javiť, že je plné harmónie, no nie je to tak. Mnohokrát sú títo ľudia veľmi roztržití, chaotickí a nevedia rozoznávať pocity iných. Potom dostávajú negatívne reakcie a domnievajú sa, že sú odsudzovaní a nerešpektovaní.

Panna

Títo ľudia sa vyznačujú tým, že nemajú veľkú sebadôveru a mnohokrát si neveria. Veľmi ťažko znášajú kritiku ale zároveň aj prijímajú komplimenty. Často sa domnievajú, že nie sú hodní lásky. 

Avšak, existujú aj také znamenia zverokruhu, ktoré nemajú problém prijať lásku. Ide o znamenie zverokruhu, akým je ,,Baran, Býk, Rak, Lev a Stelec," uvádza sa na spomínanom zahraničnom onlinovom magazíne. O týchto znameniach možno tvrdiť, že nemajú pochybmosti o svojich citoch a o tom, čo iní cítia ku nim. K životu sa stavajú tak, že prijímajú aj životné výhry, ale aj prehry.

 

 

 

 

 

 

 

 

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia