Matka ZOMIERA na rakovinu, lekári sa mýlili, že ide o príznaky COVIDU!

Ilustračné foto
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2023-02-22 15:30:00 |

Nesprávna diagnóza ju stojí život. Táto žena umiera a zostávajú jej posledné mesiace života. Namiesto COVIDU- 19 má rakovinu krčka maternice. (Aktualizované 4.5 o 11:10).

Žena menom Katie Pritchard, ktorá má 37 rokov a žije v zahraničí sa dozvedela zdrvujúcu správu ohľadom jej zdravotného stavu, uvádza Dailymailco.uk. Od lekárov sa dozvedela, že trpí rakovinou a zostáva jej niekoľko mesiacov života. Najprv sa lekári domnievali, že spomínaná žena trpí na príznaky ochorenia COVIDU-19, prípadne iného ochorenia. Rakovinu mala dostať údajne na základe toho, že sa dala zaočkovať proti ochoreniu COVIDU-19.

Aktuálne trpí ochorením v podobe rakoviny krčka maternice. Spomínaná Katie Pritchardová, ktorá žije v zahraničí išla najprv k lekárovi z dôvodu, že objavila na svojom tele hrčku. Hoci sa podujala na zdĺhavej liečbe, nanešťastie sa jej rakovina opätovne vrátila. Hľadá spôsob, akoby mohla prežiť, chce získať peniaze, aby si zabezpečila lieky, ktoré sa nenašťastie nenachádzajú v NHS. Najprv jej bolo povedané, že príznaky ochorenia nebudú rakovina ale pravdepodobne pôjde o vedľajšie účinky určitej vakcíny proti COVIDU-19. Zdá sa, že situácia sa vyostrila aj v prípade jej ošetrujúceho gynekológa.

Ten bol údajne veľmi nahnevaný, keď zistil, že zdravotná sestra nezistila, že spomínaná pacientka má rakovinu. Všetko sa následne po dlhšom boji zdalo byť ako vhodné riešenie, bez toho, žeby sa jej zdravotný stav zhoršoval. Práve naopak, zdalo sa, že všetko je už lepšie ohľadom jej zdravia. Dokonca to vyzeralo tak, že sa jej v júni polepšilo, a že sa rakoviny definitívne zbavila. Následne však pri kontrole lekári zistili, že niečo nie je tak, akoby malo byť.

Zisťovať podrobnejšie informácie údajne začali až vtedy, keď mala ukrutné bolesti v ramene. Zhrozená zistila, že sa z rakoviny nedostala. Chcela natočiť niekoľko videí a spísať závet, aby si jej rodina na ňu spomenula. V tejto súvislosti sa vyjadril aj hovorca nemocnice. ,,Nemôžeme komentovať starostlivosť a liečbu jednotlivca, ale odporúčame pani Pritchardovej, aby sa s nami spojila, aby sme mohli prešetriť jej obavy," píšu sa jeho slová na spomínanom zahraničnom onlinovom portáli.

 

 

 

 

 

 

Facebook
Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia