PREKVAPIVÉ zábery: Toto urobil pôrod s telom jednej matky, to naozaj?

Ilustračná foto
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2023-02-22 10:37:00 |

Jedna mamička, ktorá prvýkrát priviedla na svet dieťa, keď mala 15 rokov sa neváhala podeliť o skutočné zábery toho, čo spravil pôrod s jej telom. Teraz má štyri deti. Názory ľudí na jej telo sa líšia.

Jedna žena, ktorá žije v zahraničí a čakala dieťatko sa na jej TikToku podelila s informáciou, ako jej tehotenstvo ovplyvňuje postavu, uvádza The Sun. Žena menom Nisha L. poznamenala, že nemá problém ukázať na záberoch, ako jej telo vyzerá po pôrode. Zároveň je zaujímavosťou to, že podotkla, kedy po prvýkrát v jej živote čakala bábätko. Konkrétne mala vtedy 15 rokov a v súčasnosti je už štvornásobnou mamičkou. Dodala, že chcela ukázať, aké má brucho, na ktorom je viditeľné, že si prešla pôrodom.

 Poznamenala, že by bola v minulosti veľmi rada, keby jej niekto dopredu povedal, že takéto vizuálne následky sa môžu na jej tele vyskytnúť. Spomenula, že hoci jej brucho po pôrode nevyzeralo veľmi lákavo, považuje tieto zmeny už za normálne. „Ale nepripravia ťa na popôrodnú depresiu," poznamenala Nisha v súvislosti ohľadom jej viditeľných popôrodných zmien na tele. Dodala, že vníma na svojom tele rôzne nevzhľadné zmeny, ako napríklad strie, ovisnutú kožu a podobne.

Správanie tejto mamičky prišlo mnohým ľuďom skutočne sympatické. Zrejme z dôvodu, že sa neobávala  poukázať na svoje telo, napriek tomu, že s ním nebola úplne spokojná. Jej video sa stalo celkom virálne. Avšak, medzi komentujúcimi sa našli aj ľudia, ktorým sa jej telo po pôrode nepozdávalo a značne ju začali kritizovať. Jeden komentujúci poznamenal, že je to pre neho ,,odstrašujúci" príklad a dôvod, prečo netúži mať deti. Iným sa páčilo to, že sa neobávala podeliť sa o zábery jej vízoru, keď sa stala matkou.

Jeden komentujúci tiež dodal, že si o tejto spomínanej mamičke myslí, že je veľmi pekná, a že sa mu páči, že sa neobávala takto ukázať. Iná komentujúca pod videom v komentároch dodala nasledovné: ,,niekedy sa cítim neistá so svojím bruškom, a keď vidím, že moja mama vyzerá, akoby nikdy nerodila." Zdá sa, že v tejto modernej spoločnosti sa mnoho mamičiek túži prezentovať dokonalými fotografiami na sociálnych sieťach, táto mamička nemá problém poukázať na to, že nemusí byť dokonalou, aby bola spokojná s tým, že porodila dieťatko.

Ilustračné
Foto: gettyimages.com
Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia