Toto sú NAJNEROMANTICKEŠIE znamenia zverokruhu, máte v nich svoju polovičku?

Toto sú NAJNEROMANTICKEŠIE znamenia
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2023-02-19 15:00:00 |

Svojho partnera môžu milovať celý srdcom, no aj tak sa vyhýbajú romantike. Pozrite sa, ktoré znamenia zverokruhu ju veľmi nevyhľadávajú.

Zatiaľ čo existujú ľudia, ktorí zbožňujú romantické gestá od svojej polovičky aj na verejnosti, sú aj takí, ktorí romantické prejavy nemajú radi ani v súkromí. Pozrite sa, o ktoré znamenia zverokruhu ide, uvádza timesofindia-indiatimes.com.

Býk

Títo ľudia sú veľmi starostliví a zbožňujú, keď sa môžu s ich partnerom pochváliť aj v spoločnosti. Milujú pocit, že sa môžu na niekoho spoľahnúť. Ide o pracovitých ľudí, ktorí sú však tichšej povahy no veľmi cieľavedomí. Neobávajú sa však priznať, že romantiku veľmi nemajú v láske, skôr dávajú prednosť činom. Práve zariaďovanie praktických vecí v živote je to, čo vnímajú ako jazyk lásky.

Škorpión

Ide o najvášnivejšie znamenie zverokruhu. Poväčšine sú veľmi dobrými milencami a neobávajú sa predviesť čo dokážu v milostnej oblasti. To, však nič nemení na tom, že si starostlivo strážia svoje súkromie a nechú, aby všetci vedeli, čo majú radi. Keďže radi objavujú nepoznané práve v súkromí.

Vodnár

Vyznačuje sa tým, že ide o skutočne veľmi hanblivé znamenie zverokruhu. Nemá až taký ,,problém" s romantikou ako ostatné spomínané znamenia, no taktiež radšej uprednostňuje len milé slová a reálne skutky namiesto romantických drobností a darčekov. Dôležitejšie sú pre neho skutky v podobe starostlivosti o domácnosť od partnera a vybavovanie každodenných záležitostí.

Panna

Skutočne plachými ľuďmi sú práve ľudia, ktorí sa narodili v znamení Panna. Nemajú problém s láskyplnými gestami, no keď už je to klasická romantika v podobe rozhodených lupienkov ruží po izbe s klasickou hudbou, to už veľmi neobľubujú. Skôr si radšej prečítajú príjemnú knihu, pozrú film s partnerom a nechajú sa zasypať jemnými bozkami.

Kozorožec

Ľudia, ktorí sa narodili v tomto znamení zverokruhu majú vysoké morálne zásady, a preto majú prísne očakávania aj na iných. No, dávajú prenosť reálnemu životu ako milým romantickým gestám.

Existujú však aj znamenia zverokruhu, ktoré zbožňujú romantické gestá

Napríklad, ide o znamenia ako Baran, Blíženci, Rak, ďalej sem možno zaradiť aj znamenie, akým je Lev, Váhy, Strelec. No taktiež nemožno zabudnúť ani na Ryby.

 

 

 

 

 

 

 

gettimages.com
Autor: © Zoznam/zk

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia