Trojnásobná mama dala jej deťom rovnaké meno, mnohí vravia, že je blázon!

Ilustračné foto
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2023-02-24 12:11:00 |

Rovnaké mená detí ,,rozdelili" ľudí na dva tábory. Zatiaľ čo jedna skupina ľudí nevidí na tom nič zlé, iným sa to nepozdáva. Prečo to urobila?

Jedna mamička žijúca v zahraničí prezradila na svojom TikToku, že má tri detičky a všetkým dala rovnaké meno, uvádza The Sun. Ide o ženu s menom Alexandria, ktorá je matkou spomínaných detí. Zároveň však priblížila, že rovnaké meno, ktoré im dala je stredným menom. Prezradila, že aktuálne je tehotná a čaká ďalšie bábätko. Dôvod, prečo to urobila vás zrejme prekvapí. Poznamenala, že keď spoznala otca jej detí, tak prišla na to, že taktiež  obaja majú rovnaké stredné meno. Tak sa rozhodli, že bude celkom milé, keby takto symbolicky pomenujú aj svoje deti.

Zdá sa, že spomínaná mamička si pozornosť od ľudí na sociálnych sieťach značne užíva, pretože zatiaľ nechcela prezradiť stredné meno. Niektorí komentujúci sa preto rozhodli, že to berú ako výzvu a skúsia ho uhádnuť. Jeden komentujúci poznamenal, že si myslí, že ide o meno ,,Lauren/Loren." Iný komentujúci sa do toho ešte viac ponoril a skúsil to opísať podrobnejšie. Podotkol, že si myslí, že ide o meno „Lee alebo Ray? A pre každého iný pravopis.“ 

@alexxroya If you took away ALL of our first names we literally all have the same name 😂 #momsoftiktok #fyp #foryou ♬ original sound - .

 

V komentároch pod videom sa však objavili podobné skúsenosti ľudí. Jedna komentujúca pod videom v komentároch poznamenala nasledovné: ,,Môj manžel a ja sme Tori a Tory. Odmietla som dať našim deťom meno po nás." Avšak, jedna komentujúca na to odpísala, že aj tak je tam podobnosť v mene. Minimálne tým, že sa ich mená začínajú rovnakým písmenom. Iná komentujúca povedala, že jej rodičia aj súrodenci - bratia, ktorých má, sú taktiež pomenovaní rovnakým stredným menom. Ona jediná z rodiny ho nemá a cíti sa, akoby jej niečo chýbalo. 

Aj jedna žena - Lyric na TikToku  má podobnú skúsenosť so zaujímavými menami. Súvisia s hudbou uvádza The Sun. Ju a jej brata rodičia pomenovali s menami Lyric a Chord. Dôvodom je ten, že ich otec bol v minulosti populárnou popovou osobnosťou, najmä na území Kanady a Veľkej Británie. Mená jej a jej brata sú teda inšpirované jednou konrétnou hudobnou skladbou ich otca, ktorá bola v minulosti veľmi úspešná.

@lyricmedeiros It all starts with the song, “Nothing’s Gonna Change My Love For You!” This song allowed my dad to sell over 7M records and to tour to over 30 countries! We’re forever proud of our teen popstar dad! Fun fact, my mom actually came up with our names! 🥰🌺✨ #chordandlyric #medeirossiblings #themedeirosfamily #glennmedeiros #80s #teenagepopstar #teenageheartthrob #nothingsgonnachangemyloveforyou #sheaintworthit #meminusyouequalsblue #longandlastinglove #lovealwaysfindsareason #proudkids #godadgo #thankful #grateful #hawaii #oahu #bornandraised #ohana #lyricmedeiros #chordmedeiros #fyp ♬ I have this thing - Emily

 

V komentároch pod videom jedna žena napísala nasledovné: ,,Hahah. Tiež dostávam otázku, prečo rodičia dali meno mne a mojej sestre Melody a Harmony. A sme jednovaječné dvojčatá! Milujem naše mená!", podotkla. Iná žena povedala, že si myslí, že skutočne ide o pekné mená - Lyric a Chord. pričom dodala, že v súčasnosti má rokov a ešte si pamätá na obdobie, keď bol otec - hudobná hviezda 80-tych rokov populárna.  

 

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia