Horoskop lásky pre znamenia zverokruhu: Aký bude možno aj váš Valentín?

Ilustračné foto
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2023-02-14 15:22:00 |

Pozrite sa, ktoré znamenia zverokruhu sú pre vás najviac stvorené. Nachádza sa v nich aj vaša polovička? (Aktualizované 16:11)

Dnes je deň. sv. Valentína a hoci single ľudí veľmi nezaujíma, zamilované páry si radi dokazujú svoju vzájomnú lásku milými gestami. Pozrite sa, na dnešný horoskop od astrológa p. Pankaj Khanna, v ktorom sa dozviete o svojom znamení zverokruhu, uvádza mirchi.in. Aký pravdepodobne pre vás bude tohtoročný Valentín? 

Baran

Pre ľudí, ktorí sa narodili v znamení s názvom Baran je vhodné, aby sa príliš nenáhlili s kupovaním extrémne drahých darčekov a nemysleli len na to, čo poteší ich polovičku. Je dôležité si uvedomiť, že existuje aj sebaláska, mali by trochu spomaliť a uvedomiť si, čo je v ich vzťahu s polovičkou pre nich to najdôležitejšie.

V prípade, ak im to už dlhšie nefunguje je možné, že je to tým, že si do vzťahu nenašli práve najkompatibilnejšie znamenie zverokruhu. K tomuto znameniu sa najviac hodia ľudia narodení v znamení Stelec, Blíženci a Lev. Zatiaľ čo ľudia, ktorí sa narodili v znamení Váhy, Kozorožec a Rak sú pre nich najmenej vhodní.

Kozorožec

Zdá sa, že pre toto znamenie zverokruhu je veľmi dôležité mať svoju milovanú polovičku. V prípade, že ju ešte nenašli, zdá sa, že čoskoro sa tak stane. Veľmi vhodnými znameniami je pre nich  Býk, Panna, Rak a Škorpión. Zatiaľ čo nevhodnými práve Strelec, Baran a Váhy.

Rak

V prípade, že ste single, je čas ,aby ste sa prihlásili napríklad na zoznamky prostredníctvom aplikácií prípadne našli spôsob, ako zapracovať na svojich životných cieľoch. Ak už svoju drahú polovičku máte, okrem milostných radovánok je vhodné sa porozprávať aj o spoločnom životnom napredovaní. Najviac sa k vám hodí znamenie Býk, Škorpión a Kozorožec či Ryby. Pravdepodobne si nebudete veľmi rozumieť so znamením Baran, Lev a Váhy.

Lev

Možno sa už nachádzate vo fáze, kedy by ste radi posunuli svoj vzťah na vyššiu úroveň. Napríklad by ste radi zažili to, že so svojou polovičkou sa môžete porozprávať o všetkom čo vás trápi, zároveň by ste mali spoločné záľuby. Ak to chcete dosiahnuť je však potrebné sa pozreť aj na svoje zlé stránky a slabosti a snažiť sa na sebe viac zapracovať, byť tolerantnejší. Vhodnými znameniami pre vás sú  Baran, Váhy a Strelec, zatiaľ čo najmenej si budete rozumieť so znamením, akým je Býk, Kozorožec a Škorpión.

Býk

Títo ľudia by sa mali práve dnes naučiť, že je dôležité dbať aj na svoje potreby,  pretože neustále myslíte na blaho najbližších ale zabúdate na seba. Neobávajte sa povedať, čo máte na srdci. V prípade, že ste single a práve dnes uvažujete, že už ďalší rok nechcete byť samé, najkompatibilnejšie znamenia zverokruhu pre vás sú práve Rak, Panna ďalej Kozorožec a Ryby, pričom najmenej sa k vám hodí Lev a Vodnár.

Blíženci

I keď možno aktuálne nemáte životného partnera, práve teraz je to vhodné obdobie, aby ste pouvažovali, či by sa vám predsa do života hodila nejaká tá spriaznená duša. Hoci nie je jednoduché ju nájsť, nádej existuje ešte stále a môžete k tomu dopomôcť tým, že budete viac priateľskejšia. Veľmi vhodnými znameniami pre vás je napríklad Baran, Lev,  ďalej tiež ľudia narodení znamení Váhy a Vodnár. Najmenej sa k vám budú hodiť pravdepodobne ľudia v znamení Ryby a Panna.

Panna

Pre toto znamenie je Valentín dokonalou príležitosťou a správny čas prejaviť svoje city k niekomu, koho miluje. Títo ľudia dokážu byť veľmi charizmatickí, milujúci a vášniví. Hodí sa k nim znamenie, akým je Býk, Rak a Kozorožec, zatiaľ čo ľudia narodení v znamení, akým je Blíženci, Baran a Strelec, si s nimi vzájomne veľmi nerozumejú.

Váhy

Práve dnes si mnoho ľudí v tomto znamení uvedomí, aké veľmi dôležité je mať partnera, ktorý si ich váži. Nielen, keď ide život podľa ich plánu ale aj vtedy, keď majú horšie životné chvíle. Najviac s k nim hodia ľudia v znamení Blíženci, Lev, Strelec a Vodnár. Zatiaľ čo Rak, Škorpión a Kozorožec si s nimi vzájomne veľmi nemajú čo povedať.

Strelec

Pre toto znamenie sa tak zdá, že mu hviezdy skutočne doprajú. V prípade, že ste vo vzťahu, čaká vás večer  plný romantiky. Avšak, zúfať nemusí ani osoba, ktorá je nezadaná, pretože sa jej črtá nový vzťah. Veľmi si rozumejú so znameniami, akým je Blíženci, Lev, Váhy a Vodnár, zatiaľ čo znamenia, akým je Panna, Ryby a Kozorožec im veľmi nevyhovujú.

Vodnár

Rovnako ako pre Strelca, aj pre toto znamenie sa črtvá príjemne strávený večer. Možno nebude dokonalý, ako si ho predstavovali, no každopádne by pravdepodobne mal byť skutočne šťastný. Zdá sa, že veľmi dobre si rozumejú so znamením, akým je Baran, Lev, Strelec a Blíženci. Zatiaľ čo Býk a Škorpión im veľmi nie je sympatický.

Škorpión

Tomuto znameniu prichádza do života väčšia rovnováha, akú kedy v živote doteraz mal. Konečne prišiel čas zosúladiť a dať do rovnováhy svoj pracovný a osobný život. Inšpirácia, vášeň a kreativita vás budú sprevádzať aj počas dnešného pekného večera. Vhodné znamenia sú pre nich ľudia narodení v znamení Panna, Kozorožec, Rak a Ryby, zatiaľ čo oveľa menej si rozumejú so znamením Lev a Vodnár.

Ryby

Je načase si uvedomiť, že všetko v živote má svoje dôsledky. Je preto potrebné vziať zodpovednosť za svoj život a naučiť sa milovať a byť milovaný. Veľmi vhodné znamenie je práve Býk, Rak a Škorpión. Zatiaľ čo Blíženci a Strelec nie sú vo väčšine prípadov vhodnými partnermi pre toto znamenie podľa astrológie.

 

 

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia