Týchto 5 znamení zverokruhu je radšej SINGLE ako v partnerskom vzťahu

Ilustračné foto
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2023-01-21 08:00:00 |

Mnoho ľudí by si nevedelo predstaviť žiť bez partnerského vzťahu. Chcú sa cítiť milovanými a byť tu jeden pre druhého. Poznáte znamenia zverokruhu, ktoré dávajú prednosť single životu?

Pozrite sa na znamenia zverokruhu, ktoré sú radšej single v živote - aspoň na nejaký čas, uvádza timesofindia-indiatimes.com

Býk

Toto znamenie zverokruhu je charakteristické tým, že radšej väčšinu života strávi osamote, ako v nesprávnom vzťahu. Hoci nie sú veľkí individualisti, páči sa im sústreďovať sa primárne na prácu a venujú jej množstvo času. Mnohokrát sa nechcú prispôsobovať očakávaniam partnera, radi by žili v luxuse a sú ochotní urobiť maximum pre svoje sny. Keďže sú mnohokrát zaneprázdnení, nemajú veľmi priestor na to, aby si rozvíjali partnerský vzťah.

Panna

Rovnako ako Býk, ani toto znamenie nemá zrejme toľko času, aby si vždy povedalo, že ich prioritou alebo jednou z primárnych záležitostí je práve budovanie vzťahu. Sú plne sústredení na svoje ciele, a preto mnohokrát uvažujú nad tým, ako ich dosiahnuť čo najefektívnejšie. Často dávajú prednosť pracovným veciam namiesto samoty, preto sa radšej mnohokrát rozhodnú, že vzťah s iným človekom pre nich nebude aktuálne najlepšia voľba.

Lev

Títo ľudia sú mnohokrát veľmi hrdí a neuspokoja sa s tým, že niekto nebude rešpektovať ich štandardy. V prípade, že sa tak stane a sú momentálne vo vzťahu, môže dotyčného prekvapiť, ako vedia rýchlo zdupkať zo vzťahu. Taktiež sú mnohokrát pracovne vyťažení a často majú na druhého človeka aj prehnané nároky.

Váhy

Ide o znamenie zverokruhu, ktoré veľmi dobre vie, aké je podstatné mať rád aj sám seba. Sebaláska je to, čo im dodáva pocit radosti a pokoja. Väčšinou sú individualisti, ktorí vedia, ako majú zvládať životné prekážky svojpomocne.

Kozorožec

Rovnako ako Lev aj toto znamenie zverokruhu má mnohokrát veľké štandary. To je dôvod, prečo často ostávajú bez partnera. Taktiež je to aj preto, že radšej venujú svoj čas tomu, aby rozvíjali svoje pracovné úspechy a posúvali sa v kariére ďalej. Je pravda, že keď stretnú niekoho pre nich ,,dokonalého" tak dajú prednosť vzťahu, no aj tak si musí ich partner uvedomiť, že Kozorožec bude mnoho času tráviť v pracovnej oblasti.

Ktoré znamenia zverokruhu dávajú prednosť vzťahu pred single životom?

V prípade, že narazíte na ľudí narodených v znamení Barana, Blíženca no aj na ľudí, ktorí sa narodili v znamení Ryby, Raka či Vodnára, Strelca a Škorpióna, mali by ste vedieť, že vo všeobecnosti sú radšej vo vzťahu.

 

 

 

 

 

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia