Zdrvení rodičia smútia: "Chceme odpovede. Ako môže zdravé dieťa zomrieť v spánku?"

Ilustračné foto
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2023-01-13 16:00:00 |

Smútiaci rodičia žijúci v zahraničí sa trápia tým, že im zomrelo ich malé dievčatko. Prišlo k nešťastnej situácii, kedy len 22-mesačné bábätko zomrelo. Pozrite sa, čo sa stalo.

Zodpovední pracovníci v nemocnici, povedali mamičke dievčatka, že si ju po pôrode už môže vziať domov, uvádza mirror.co.uk. Následne o niekoľko hodín prišlo dievčatko doma o život. Zdravotníci jej dali aj prípravok, ktorý mal dieťatku pomôcť znížiť horúčku a pôsobiť proti bolesti.

Spomínaní rodičia si tak zažili hrôzostrašnú životnú skúsenosť, na ktorú pravdepodobne nezabudnú do konca života. Z dôvodu, že namiesto toho, aby sa tešili z príchodu bábätka na svet, teraz musia čeliť faktu, že už nežije. Išlo o dievčako menom Hailey, ktorej zistili, že má v tele určitý vírus.

Nenašťastie ju rodiča našli mŕtvu a rozhodli sa, že to nenechajú len tak. Dali podnet na to, aby sa celá situácia prešetrila. Všetko to začalo tým, že sa zistilo, že dievčatko má zdravotné ťažkosti. Následne jej ošetrujúci lekár predpísal, aby užívala antibiotiká. S ich užívaním však musela neskôr prestať, pretože sa u nej vyskytla alergická reakcia.

Následne, keď opäť s ňou rodičia išli k lekárovi, tak jej údajne povedali inú informáciu. Že už nemá brať antibiotiká ale namiesto toho jej dali niečo iné, čo bolo určené proti vírusovej infekcii. Vyzeralo to tak, že sa jej polepšilo.

Keď sa o ňu doma následne ďalej starali, si jej otec všimol, že sa s dievčatkom niečo deje. Zavolal sanitku. V nemocnici kde kontrolovali jej zdravotný stav mal lekár určité ťažkosti s jej vyšetrením, zrejme kvôli prejavom ochorenia. Keď ju v domácej liečbe mali rodičia ošetrovať podľa inštrukcií od lekára, neskôr aj tak začala mať problémy s dýchaním.

O niekoľko hodín neskôr už bolo jasné, že jej zdravotný stav je vážny. Veľmi rýchlo bolo následne prevezené do nemocnice. Hoci sa zdravotnícky personál usiloval urobiť všetko pre záchranu života dieťatka, nepodarilo sa to. „Chceme odpovede. Ako môže zdravé dieťa zomrieť v spánku?" spomínajú sa slová Krisa na spomínanom zahraničnom online magazíne.


Na facebookom profile Krisa sa už objavila aj informácia o pohrebe dievčatka. Poznamenal tam, že hoci sa mu veľmi ťažko o tom píše, oznamuje oficálny dátum pohrebu, ktorý sa uskutoční 18. januára, pričom o mieste ešte bude ľudí informovať. Pod spomínaným príspevkom sa objavilo mnoho komentárov od ľudí, ktorí sa snažili vyjadriť rodine svoju podporu. „Nemôžem prestať myslieť na teba a tvoju rodinu, tak srdcervúce, neviem, aký silný musíš byť...Odpočívaj v pokoji bábätko, anjelik," poznamenala jedna komentujúca pod príspevkom. „Je mi veľmi ľúto tvojej straty, bolí ma pre teba srdce. Modlím sa za teba, aby si bol počas toho silný. Posielam ti veľké objatie a všetku podporu, ktorú ti môžem poskytnúť," dodala ďalšia komentujúca.


 


Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia