ROK 2023: Tieto znamenia zverokruhu pravdepodobne utratia NAJVIAC peňazí

Ilustračné foto
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2023-01-01 19:00:00 |

Hoci je príjemné si dopriať a odmeniť sa za svoju snahu, napríklad pekným darčekom či výletom, existujú znamenia zverokruhu, ktoré si počas roku 2023 pravdepodobne neustriehnu všetky svoje výdavky.

Baran

Toto znamenie zverokruhu je často veľmi tvrdohlavé a mnohí ľudia, ktorí sa narodili v tomto znamení si neuvedomujú, koľko utratia za rôzne večierky a podobne, uvádza timesofindia-indtiames.com. Často si to skontrolujú až vtedy, keď si robia mesačný výpočet. Mnohokrát to robia aj preto, aby pôsobili, že si žijú luxusným životom a túžia po tom, aby ich iní za to obdivovali.

Lev

Toto znamenie je známe tým, že všade kam príde je mnohokrát stredobodom pozornosti. Keďže ich pracovné povinnosti neraz stresujú, stane sa, že si nákupom nových vecí chcú spraviť radosť. Neraz sa však stane, že to môže byť problém, pretože mnohokrát utratia skutočne množstvo peňazí. Následne to ľutujú a chceli by to vrátiť naspäť. Radi chodia na rôzne večierky a tam často míňajú ďalšie úspory.

Blíženci

Ľudia, ktorí sa narodili v tomto znamení zverokruhu sú tými, ktorí neváhajú míňať peniaze na nákup nových vecí. Preto sa často stane to, že sa vystavujú tomu, že si narobia dlhy. Môže byť zrejme dôvodom to, že  sú často náladoví a nakupovanie berú ako spôsob, ktorým si môžu vyčariť úsmev na tvári. Podobné správanie mnohokrát majú aj ľudia, ktorí sa narodili v znamení Ryby.

Strelec

Títo ľudia často žijú tak, že sa chcú neustále zabávať. Horúce trendy, akcie, výlety je to, čo milujú a neváhajú na to utratiť množstvo financií. Neraz sa stane to, že sa z toho všetkého ,,prebudia“ až vtedy, keď im z účtu kvôli ich životnému štýlu odíde mnoho peňazí.

Medzi najšetrnejšie znamenia zverokruhu z pohľadu financií patrí Býk, ďalej Rak, Panna,  no rovnako sem možno zaradiť aj Váhy, Kozorožca, ďalej Škorpióna a nemožno zabudnúť ani na znamenie – Vodnár.

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/žk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia