5 znamení zverokruhu, ktoré sú náchylné trpieť hroznými fóbiami

Ilustračné foto
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2022-12-18 13:00:00 |

Zatiaľ čo niektorí ľudia kráčajú životom, akoby ich nič netrápilo, iní sa obávajú takmer všetkého. V prípade, že nemajú ustráchanú povahu, môže ísť o ľudí, ktorí majú fóbie.

Práve tá im dokáže znepríjemniť život natoľko, že im urobí problémy v každodenných bežných situáciách. Toto sú  znamenia zverokruhu, ktoré trpia určitými fóbiami, uvádza timesofindia-indiatimes.com.

Blíženci

Toto znamenie zverokruhu sa vyznačuje tým, že má sklon trpieť tzv. gamofóbiou, pričom ide o strach zo záväzku. Prejavuje sa to tak, že títo ľudia nechcú zostať v jednom dlhodobom vzťahu. Z dôvodu, že často majú nepríjemný pocit, žeby to mohlo byť navždy. Nepáči sa im to, keďže radi skúšajú stále nové veci a sú to dobrodruhovia.

Váhy

Ide o znamenie zverokruhu, ktoré zvyčajne môže ťažiť autofóbia. Ide o to, že ľudia, ktorí ňou trpia majú veľký strach z toho, že zostanú v živote bez pomoci iných. Ľudia v tomto znamení sú veľmi komunikatívnymi jedincami. Milujú spoločnosť, a preto je pre nich táto fóbia niečo ako životná hrozba.

Rak

Ľudia, ktorí sa narodili v tomto znamení zverokruhu sa vyznačujú tým, že majú sklony k agorafóbii.  Zdržiavať sa nechcú na miestach, ktoré sú plné ľudí. Hoci nie sú vyslovene samotármi, majú svoj okruh ľudí, ktorým dôverujú a nesnažia sa nájsť iných. 

Vodnár

Ak hľadáte znamenie zverokruhu, ktoré môže byť charakteristické myzofóbiu, je to práve Vodnár.  Ide o strach z toho, že sa okolo neho nachádzajú rôzne možné zárodky, z ktorých neskôr vznikne nejaké ochorenie. Skrátene povedané, obávajú sa mikróbov.

Škorpión

Človek, ktorý sa narodil v tomto znamení má náchylosť k tzv.pistantrofóbii, kedy ide o to, že daná osoba má ťažkosti dôverovať iným ľuďom. Rovnako aj toto znamenie má malý úzky okruh priateľov a ľudí, ktorým môžu veriť. Ďalšiu spoločnosť zvyčajne veľmi nevyhľadáva.

Toto sú znamenia zverokruhu, ktoré majú menšiu náchylnosť trpieť fóbiami, prípadne s nimi dokážu účinne bojovať:

Ide najmä o znamenia, akým je Baran, Býk, rovnako aj Ryby, Kozorožec. Nachádzajú sa tu často aj ľudia, ktorí sa narodili v znamení Lev, Panna či Strelec.

 

 

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia