Vzťahy podľa znamení zverokruhu: Poznáte najlepšie spojenie dvojíc?

Vzťahy podľa znamení zverokruhu:
Zdroj: gettyimages.com
2022-12-10 10:00:00 |

Majú príbuzné názory, páčia sa im podobné veci, preferujú rovnaký štýl obliekania. Ktoré to sú?

Možno to je osud, čo niektorých ľudí spája tak, že odkedy sa po prvýkrát uvidia, tak spoločne kráčajú životom ďalej, uvádza timesofindia-indiatimes.com. Ak dávajú ešte aj prednosť podobným záujom, už len ťažko by sa dalo neuveriť tomu, že ide len o náhodu. Pozrite sa, ktoré dvojice znamení zverokruhu sa k sebe vo vzťahu najviac hodia.

Baran a Váhy

Ide o znamenia zverokruhu, ktoré sa vyznačujú dominantou a búrlivou povahou. Váhy sa skôr sústreďujú na romantické prejavy lásky a citové záležitosti vnímajú do hĺbky. Baran je skôr racionálne zameraný a jeho skutky sú skôr chladnejšie. Spoločne sa však vedia zorganizovať a fungovať ako harmonický pár.

Panna a Býk

Táto dvojica znamení má podobné životné ciele. Veľmi im záleží na ich rodine, avšak neobávajú sa energiu investovať ani do rozvoja svojej kariéry. Uprednostňujú život po boku partnera, ale s prísľubom, že budú fungovať aj každý sám za seba. Vedia byť ako zamilované hrdličky a zároveň ako samostatné zodpovedné jednotky.

Lev a Rak

Ľudia, ktorí sú narodení v tomto znamení sú rodenými romantikmi. Obaja sú citovo založení a vedia si milými gestami prejaviť svoju lásku aj na verejnosti. Charakterizuje ich silná túžba po rodinnom zázemí a svojej polovičke by dali prvé aj posledné. 

Blíženci a Strelec

 V prípade, že hľadáte akčných ľudí, ktorí sa vedia zabávať a žijú spontánnym životom, nájdete ich práve v tomto znamení zverokruhu. Napriek tomu, že sú ambicózny, taktiež sú skôr realisti a uprednostňujú formálne vzťahy.  Vedia sa citovo odosobniť od partnera a vychutnať si aj čas len tak pre seba.

Váhy a Blíženci

Tieto znamenia zverokuhu možno považovať za skutočných intelektuálov. Napriek tomu, že sa vedia veľmi dobre zabávať, nemajú problém aj tráviť dlhé hodiny ponorené skúmaním nových poznatkov. Veľmi radi sa učia a nasávajú nové informácie.

Ryby a Škorpión

Na prvý pohľad sa nemusí zdať, že ide o kompatibilný pár, no opak je pravdou. Veľmi dobre si vedia odkomunikovať slová tak, že si porozumejú takmer okamžite. Spája ich veľká príťažlivosť a to nielen fyzická, no rovnako aj tá psychická.

Kozorožec a vodnár

Veľmi dobre kompatibilná je aj dvojica v podobe týchto znamení. Spája ich tvorivé myslenie, ktoré sa prejavuje nielen v umeleckej činnosti, ale tiež v duchovnej oblasti. Dalo by sa povedať, že ide o improvizátorov, ktorí sú taktiež aj rodennými spirituálnymi dušami. 

 

 

 

 

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia