ČÍNSKY HOROSKOP: Toto o vás vypovedá konečná číslica roku narodenia

Ilustračné foto
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2022-12-03 08:00:00 |

Nie je tajomstvom, že nielen z mena, ale rovnako aj z dátumu narodenia je možné vyčítať niekoľko zaujímavostí o osobnosti človeka. Čo prezrádza posledná číslica o vás?

Na základe čínskeho kalendára je možné sa veľa informácií dozvedieť prostredníctvom poslednej číslice roku, kedy ste sa narodili, uvádza timesofindia-indiatimes.com. Pre vysvetlenie je potrebné spomenúť, že každé číslo patrí do určitej kategórie Feng Shui. Konkrétne ide o Zem, kov, oheň a ďalej sem patrí aj drevo a voda.

Od 0 do 1 je to KOV

V prípade, že vo vašom dátume narodenia je konečné číslo 0 alebo 1, tak vás pravdepodobne najviac zo spomínaných živlov ovplyvňuje" práve kov. Ak by sme to mali bližšie konkretizovať, išlo by o to, že ste pomerne odolnejší voči určitým vplyvom. Oproti iným živlom. Charakterizuje vás to, že ste flexibilný a taktiež sa dokážete na dané úlohy veľmi dobre sústrediť.

Okrem toho, na iných ľudí pôsobíte formálnym štýlom a spôsobom, že sa nenecháte vyprovokovať. Spontánnosť vám nie je veľmi blízka a radšej dávate prednosť pevne stanoveným hraniciam a plánovaniu. Dalo by sa povedať, že ste samotárskym vlkom, ktorý sa nebojí čeliť rôznym životným nástrahám. 

Od 2 do 3 je to VODA

Tento živel je charakteristický tým, že je premenilivý. Rovnako aj ľudia, ktorým končí číslo v dátume narodenia dvojkou alebo trojkou, sú ako voda. Občas búrliví, niekedy pokojní. Nik nevie, s akou náladou sa ráno zobudia. Často sa tiež stáva, že sa im nálada zmení aj v priebehu dňa, hoci sa nič vážne nemuselo stať.

Títo ľudia sú okrem spomínaných charakteristík aj tými, ktorí sú obdarovaní schopnosťou vcítiť sa do iných. Mnohokrát sa zaujímajú o umenie a neváhajú prejaviť aj svoje kreatívne zručnosti. Keď sa s inými rozprávajú, druhá strana má väčšinou pocit, že ich táto voda" chce riadiť. Nemajú problém dôverovať iným ľuďom, no napriek tomu sa dostávajú aj do situácií kedy nevedia, ako v živote postupovať ďalej. 

Od 4 do 5 je to DREVO

Každý živel vie prejaviť svoju silu a rovnako je to aj s drevom. Ľudia, ktorých posledné číslo končí v dátume narodenia štvorkou alebo päťkou, vedia zdolávať náročné prekážky. Dokážu sa rozhodovať za seba, väčšinou si vedia poradiť a nevyhľadávajú pomoc iných. No samozrejme, že aj v najnáročnejších životných situáciách radi privítajú niekoho, kto ich podporí.

Nejde o pasívnych ľudi, skôr sa radi pohybujú tam, kde sa niečo deje. Väčšinou sú to milovníci adrenalínu a radi prekonávajú prekážky. Hoci, sa tu nájdu aj nejakí pesimisti, mnohokrát sú medzi nimi skôr optimistickí ľudia, ktorým je jednoduché dôverovať. Rovnako je to aj vo vzťahových záležitostiach. Neváhajú poskytnúť pomoc svojej polovičke a snažia sa vyhovieť.

Od 6 do 7 je to OHEŇ

Tento živel by sa zrejme dal popísať aj len dvomi slovami. Vášeň + akcia. Milujete dobrodružstvo, súťaživosť. Avšak charakterizuje vás aj impulzívnosť a nepokojnosť. Ste dobrým vodcom a motivuje vás túžba uspieť. Nevýhodou je, že ľahko stratíte nervy a máte silnú potrebu mať úlohy hotové okamžite.

Od 7 do 8 je to ZEM

Títo ľudia sa vyznačujú tým, že túžia po stabilite. Vyhľadávajú spoločnosť, kde sa môžu cítiť neohrozene, pretože sa adrenalínovým situáciám skôr vyhýbajú. Nie sú veľmi kreatívnymi jedincami, no charakterizuje ich logické uvažovanie. Avšak, to im v niektorých prípadoch komplikuje situáciu.

 

 

 

 

 

 

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia