Jej batoľa spí pokojne 13 hodín: Mama prezradila jej účinné triky

Jej batoľa spí pokojne
Ilustračné foto Zdroj: gettyimages.com
Zdroj: gettyimages.com
2022-12-14 09:06:00 |

Uspať bábätko nemusí byť vôbec zložité. Problém nastáva v prípade, keď sa často budí. V prípade, že chcete vedieť čo pre kvalitný spánok robí táto mamička, pozrite sa na jej rutinu.

Jedna mamička, ktorá žije v zahraničí sa podelila na jej TikToku s videom ohľadom spánku svojho bábätka. Poznamenala, že si našla spôsob, vďaka ktorému jej dcérka, ktorá má len dva roky dokáže v pokoji spať aj 13 hodín za noc, uvádza The Sun. Ide o ženu menom Evangeline, ktorá má v súčasnosti 22 rokov a je mamičkou dvoch detičiek, konkrétne má dievčatká. Nedávno prostredníctvom jej videa na TikToku uverejnila niekoľko odporúčaní, ktoré aj iným rodičom majú pomôcť k tomu, aby ich dieťatko spinkalo pokojne takýto čas a nebudilo sa v priebehu noci.

Táto spomínaná mamička prezradila, že pred spánkom svojho dieťatka robí niekoľko maličkostí, ktoré majú potenciál pomôcť jej zaspinkať. Prezradila, že dcére dá na výber, aby si sama zvolila pyžamko, ktoré chce. Z tých, ktoré majú v skrini a mama jej následne pripraví príjemný kúpeľ. Taktiež si spoločne umývajú zúbky. V prípade, že je jej dcérka nervózna, tak sa snaží ju ukľudniť. Mamička podotkla, že v minulosti mala jej dcérka problém zaspať ale pomohlo to, že jej nastavila akýsi rituál, ktorý pravidelne opakuje.

Zdá sa, že si na to jej dcéra zvykla. „Práve som jej spravila vlasy do dvoch malých vrkočov a potom si tu dáva vazelínu. Potom ju privediem dole, aby si zapla televízor pred spaním. Zvyčajne jej dávam asi 30 minút a potom ide hore do postele. Samozrejme, potom sú to bozky a maznanie," poznamenala Evangeline. Ešte k tomu dodala, že sa snaží s dcérkou komunikovať o tom, čo majú v pláne robiť na ďalší deň.

 

Zdá sa, že jej rady zaujali mnohých ľudí, pretože video stihlo mať už mnoho sledovateľov. Niektorí ľudia sa vyjadrili aj priamo v komentároch. Jedna komentujúca sa spýtala, že dcére predtým ako ju uloží spať prečíta aj nejakú rozprávku, prípadne viac rozprávok. Mamička odpovedala, že „číta knihu, zatiaľ čo jej upravujem vlasy." K inému komentáru na otázku ohľadom kúpania odpovedala, že jej dcérka má kúpeľ každý jeden deň. Zároveň ešte dodala, že nezvykne jej dcérka spať cez deň. Okrem toho, ak náhodou po náročnom dni zaspí v aute, avšak to je skôr výnimka. Medzi komentármi sa našiel aj  pozitívny, ktorý spomínanú mamičku chválil za to, akou je starostlivou matkou.

@evangelineolualu Its trial and error with toddlers, but these things definitely relax Elaïa and shes so used to her routine now she looks forward to it🥰 #sleeptipsformoms #toddlernightroutine #toddlersleeptips #toddlersleeptraining ♬ Relaxing Japanese-style piano song inviting nostalgia - Akiko Akiyama

 

 

 


Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia