Matkina LENIVOSŤ zvíťazila: nechcelo sa jej česať dcérine vlasy, dala ju ostrihať

Matkina LENIVOSŤ zvíťazila: nechcelo
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2022-12-13 15:30:00 |

Extravagantná mamička sa rozhodla urobiť vážny zásah do výzoru svojej dcérky. Podujala sa na to, že ju zbaví jej dlhších vlasov. Od viacerých sa na ňu vzniesla vlna kritiky. (Aktualizované 11.5 o 12:15).

Žena menom Gwenna, ktorá žije v zahraničí zverejnila na jej TikToku video, kde prezentuje informáciu, že svojej malej dcérke ostrihala vlasy, uvádza The Sun. V ňom rozpráva o tom, prečo to urobila. Dôvodom je to, že jednoducho bola lenivá na to, aby každý deň dcérke česala vlasy. Poznamenala, že si všimla komentáre viacerých ľudí, ktorým sa konanie tejto mamičky nepozdávalo. Nechceli uveriť tomu, že toto bol dôvod, prečo jej mama ostrihala vlasy. Viacerí podotkli, žeby to mohlo mať veľmi negatívny vplyv na výchovu jej dcéry a dokonca jej takto môže spôsobiť aj traumu.

Gwenna nezostala mlčať a rozhodla sa, že sa k tejto situácii vyjadrí. Povedala, že jej dcére sa nepáčilo, keď jej česala vlasy a vo všeobecnosti to neznášala. „Hovorím o krikoch, nárekoch, škrípaní zubami, o zápasoch, len aby som jej rozmotala vlasy. A viem, že niektorí z vás už v sekcii komentárov píšu celý odsek o tom, aké je to hrozné rodičovstvo," podotkla Gwenna. Zároveň dodala, že dcérke nechala skrátiť vlasy po bradu a urobili jej v kaderníckom salóne bob.

Týmto spôsobom si zabezpečili to, že nemusia česať tak dlhé vlasy, ani ich odstraňovať z oblečenia. Táto mamička toto považuje za inteligentné rozhodnutie, pretože podľa jej slov jej dcérkine vlásky dávali množstvo práce. Jedna komentujúca v komentároch pod videom napísala, že keď navštevovala prvú triedu, mama ju ostrihala a to spôsobilo, že v dospelosti sa strihať skutočne nechce a má k tomu odpor. Niektorí ľudia sa vyjadrili, že kvôli ich krátkym vlasom ich v detstve iné deti šikanovali.

Medzi komentármi sa však našli aj úplne iné názory. Vo všeobecnosti hovorili o tom, že spomínaná mamička môže dať ostrihať jej dcére vlasy a je to jej rozhodnutie. Tak, ako uzná za vhodné. Gwenna to neľutuje a je spokojná s tým ako sa ohľadom vlaskov jej dcérky rozhodla. Zdá sa, že tak urobila aj kvôli tomu, že videla na dcérke ako sa jej česanie nepáči. Hoci sa bujnou hrivou jej dcérka aktuálne pochváliť nemôže, pravdepodobne sú krátke vlasy menším rizikom pre výskyt vší.

@mommacusses

Sometimes waiting a bit to encourage skill mastery is okay. They don’t have to be good at all of it immediately. #mommacusses #responsiveparent #gentleparent #momlife #motherhood

♬ original sound - Momma Cusses

 

 

Fotogaléria

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia