Aké darčeky kúpiť deťom na Vianoce? Táto mama má 5 pravidiel

Ilustračné foto
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2022-11-11 10:43:00 |

Vianočné obdobie sa už blíži a nakupovanie vianočných darčekov nemusí byť vždy jednoduché. Pomôcť vám môžu pravidlá od tejto mamičky. (Aktualizované 4.5.2023 o 14:39).

Žena menom Emma Lou sa na svojom TikToku podelila vo videu o päť pravidiel, vďaka ktorým svoje detičky nebude zbytočne na Vianoce rozmaznávať, uvádza The Sun. Majú jej pomocť v rámci nakupovania vianočných darčekov pre detičky.

Poznamenala, že sa jej pravidlá skutočne veľmi pozdávajú. Týmto spôsobom chce poradiť aj iným rodičom, aby vedeli vybraťvhodné darčeky a nekupovali pre deti zbytočnosti, ktoré vôbec nemusia využiť.

Podotkla, že je vhodné kúpiť taký darček, vďaka ktorému si malá ratolesť môže niečo pekného prečítať. Ďalej by sa podľa nej, rodičia mali zamerať na to, že zaobstarajú niečo, čo  detičky ponosia.

Podľa nej je vhodný darček je aj taký, ktoré dieťa potrebuje. Napríklad to môžu byť veci do školy, prípadne niečo, čo podporí ich záľuby. Keďže pohľad na šťastnú detskú tváričku môže byť skutočne pekný, deti potešíte aj tým, že kúpite niečo, čo chcú. Môže to byť, napríklad nejaká ich obľúbená hračka. Posledným pravidlom, ktorým sa Emma riadi je to, že myslí aj na taký darček, s ktorým by sa mohli detičky podeliť s ďalšími ľuďmi.

 

Takýmto spôsobom si môžu rozvíjať svoje zručnosti. Napríklad sa prostredníctvom čítania naučia niečo nové. Ak im kúpite nejaké to oblečenie, možno ho neskôr ponosia aj mladší súrodenci. V prípade, že súrodencov dieťa nemá je možné mu kúpiť iný darček, ktorý môže požičiať aj rodičom.

Takto sa môže naučiť podeliť sa o svoje veci a nebyť lakomým človekom. Pod videom sa objavilo viacero komentárov. Jeden komentujúci si z toho trochu urobil srandu a poznamenal, že k darčekom pridal aj niečo na jedenie. Iný zas podotkol, že sa mu tieto pravidlá pozdávajú a rád sa nimi inšpiruje  tieto Vianoce.

 


Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia