Od žiaľu takmer vypustila dušu: Dozvedela sa, že jej priateľ čaká dieťa s jej mamou!

Od žiaľu takmer vypustila
Ilustračné foto
Zdroj: Getty Images
2022-09-28 16:00:00 |

Zažila situáciu, na ktorú pravdepodobne len tak nezabudne. Zradu od priateľa aj svojej matky. (Aktualizované 4.5.2023 o 15:39). (Aktualizované 11.5.2023 o 9:37- zmena foto).

Američanka Vanessa si prešla situáciou, ktorú by jej pravdepodobne nezávidel absolútne nikto. Šokovala ju informácia, ktorú si asi nepredstavovala ani v najhoršom sne. Na TikToku zverejnila video, kde pripája podrobnosti o tom, čo sa stalo. Po tom, ako jej zatelefonovala mama, zistila, že ju zradila. Dozvedela sa, že spala s jej priateľom a čaká jeho dieťa, uvádza Mirror.

Pre Vanessu to bola takmer zdrvujúca správa. Priznala, že keď sa to dozvedela, cítila sa, akoby jej duša odišla z tela. Rozhodla sa, že nebude mlčať a objasní, ako to vzniklo. O nevere sa dozvedela, keď bola na dovolenke v Mexiku a aktuálne sa snaží z toho nejako dostať. 

 S mamou sa vôbec nebaví.  Ako Vanessa priznala, keď zistila, že jej mama je tehotná a že bude mať mladšieho súrodenca, bola skutočne šťastná. Keď sa však dozvedela celú pravdu, úplne ju to zničilo.

 

„Keď mi to povedala, zablahoželala som jej a spýtala som sa, či sa objednala na prvý ultrazvuk a ako sa cíti, robila som si žarty z mien detí," priblížila. Keď mama priznala, že čaká dieťa s jej už bývalým priateľom, smiech ju prešiel. Vo videách na TikToku, ktoré Vanessa zverejnila, ho pre anonymitu nazýva John. Priznala, že na „ranu“, ktorú jej mama uštedrila, určite nebola pripravená. Jej príbeh sa stal virálnym.

O zrade svojho ex priateľa zverejnila viacero podrobností. „Hneď ako som ukončila hovor, jediné, čo mi napadlo, bolo zablokovať ju. Zablokujem ju a okamžite zablokujem jeho,“ bola jej jediná myšlienka. Po tom, ako si premyslela ďalší postup, vrátila sa z dovolenky domov. Chcela si pobaliť všetky svoje veci. Zistila však, že všetko aj s ním je preč. Povedala, že bývalý priateľ zobral veci, ktoré jej patrili. Chcel docieliť, aby sa s ním o tom, čo sa stalo, aspoň porozprávala.

 

Vtedy mu Vanesa dala ultimátum. Povedala, že ak jej nevráti veci, tak ho udá. Jednoducho nemala potrebu baviť sa s ním ani s mamou. Videl, že to nemá zmysel a vrátil jej ich.

Keď sa Vanessa podelila o túto šokujúcu správu prostredníctvom sociálnych sietí, začali sa objavovať ďalšie skutočnosti o jej ex priateľovi. ,,Po tom, čo ma oslovilo viacero žien na sociálnych sieťach, mi dali vedieť, že s ním buď mali sex alebo s ním mali dlhodobý vzťah," podotkla. Zároveň priznala, že aktuálne sa nachádza na novom mieste a usiluje sa, aby sa vedela v živote pohnúť ďalej. Reakcie od ľudí nenechali na seba dlho čakať. Mnohí sa ju snažili povzbudiť prostredníctvom komentárov. Niektorí vyjadrili zhrozenie nad tým, čo jej urobila jej mama.


Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia