Znamenia zverokruhu, ktoré majú dokonale vyvinutý šiesty zmysel

Znamenia zverokruhu, ktoré majú
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2022-09-14 13:30:00 |

Stáva sa vám, že „cítite“ niečo, čo sa neskôr ukáže ako správne? Alebo dokážete odhadnúť človeka na prvý pohľad? Potom je vysoko pravdepodobné, že ste obdarený šiestym zmyslom!

Niektorí ľudia majú lepšie vyvinuté zmysly a tak sa zdá, že to súvisí s dátumom ich narodenia. Už v školskom veku takéto deti dokážu vytušiť, či ich čaká skúšanie alebo písomka a vďaka tomu sa im darí lepšie ako rovesníkom, ktorí tento dar nedostali. Podľa astrológie sa touto akousi nadstavbou môže pochváliť ŠESŤ znamení zverokruhu.

Rak

Raci majú tendenciu byť veľmi emotívni, vďaka čomu ich možno zaradiť k najintuitívnejšiemu znameniu zverokruhu. Majú schopnosť vnímať emócie každého a veľmi rýchlo odhadnú, ako sa kto cíti. Je pravdepodobné, že si viac uvedomovať kvality ľudí pre ich vysoké intuitívne schopnosti.

Váhy

Ľudia narodení v tomto znamení sú známi svojim vyváženým prístupom a všímajú si všetko. Jednoducho neexistuje spôsob, ako by ste ich mohli oklamať. Je pre nich priam samozrejmosťou hrať sa na detektívov a byť skeptickí pri každom človeku, ktorého stretnú.

Škorpión

Oklamať Škorpióna je takmer nemožné. Majú vážne problémy s dôverou, pre ktoré spochybňujú každého jedného človeka, s ktorým sa stretnú. Ich schopnosť o každom pochybovať cibrí v nich silnejšiu intuíciu.  

Ryby

Ide o ďalšie znamenie, pri ktorom ide ruka v ruke intuícia s kreativitou. Dokonca je to jedno z najintuitívnejších znamení zverokruhu. Ryby charakterizuje premýšľavosť, takže môžu ľahko odhaliť náznaky problémov skôr ako ktokoľvek iný.

Blíženci

Títo ľudia sú populárni ako mediátori. Majú tendenciu dôverne hovoriť s rôznymi ľuďmi, vďaka čomu majú schopnosť čítať v iných ako v otvorenej knihe. Nikto iný nedokáže tak ľahko odhadnúť iného človeka ako Blíženci.

Strelec

Ľudia narodení v tomto znamení sú známi svojím hladom po poznaní. Sú veľmi múdri a preto je pre nich celkom ľahké pochopiť základy akejkoľvek situácie. Sú vynikajúci v hodnotení ľudí, takže aj keď sú svojou povahou veľmi spoločenskí, nikdy ich neuvidíte baviť sa s hocikým. Sú veľmi vyberaví,  pokiaľ ide o ľudí, s ktorými sa chcú stretnúť.

U týchto znamení to so šiestym zmyslom nie je také ružové

Baran, Býk, Lev, Panna, Kozorožec a Vodnár chápu čo sa deje, no ich šiesty zmysel nie je taký ostrý ako u predchádzajúcich troch znamení.

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia