Má rok, kúpe sa v mlieku a mede a jeho cumeľ je zo zlata!

Má rok, kúpe sa
Ilustračné foto
Zdroj: (reprofoto: staffordshire-live.co.uk/SWNS)
2022-07-08 08:00:00 |

Slobodná mama Kasey Akram (32) z Veľkej Británie sa snaží dopriať svojmu malému synovi Jareemu všetko na svete. Nevidí na tom nič zlé a ani jeden výdavok neľutuje.

Kasey sa dostala na titulky britských novín po tom, keď prezradila, koľko do ročného syna investuje. Okrem toho, že ho kúpe v mede a mlieku a v ústach má cumeľ zo zlata v prepočte za vyše 1000 eur, nosí aj retiazku Versace v hodnote takmer 900 eur či vyše tisíceurový náramok s diamantmi. Tu však výpočet jeho zbierky luxusných kúskov ani zďaleka nekončí. O Jareemovom životnom štýle môže väčšina z nás iba snívať. Niet divu, že mnohí Kaseynu výchovu a štedrosť kritizujú. Ona však hovorí, že nič neľutuje a chce preňho len to najlepšie. A o to by sa mal podľa nej snažiť každý rodič.

„Som len obyčajný človek a ľudia v zlomku sekundy posúdili, či som alebo nie som dobrá mama, ale ja sa len snažím dopriať Jareemu lepšie detstvo, ako som mala ja. Mám ďaleko od hedonistky a je to moja voľba. Áno, mohla by som ho rozmaznať, ale on má dobré spôsoby, hovorí prosím a ďakujem. Som matka, ktorá vychováva muža, nie chlapca - a k tomu džentlmena," hovorí.

Kasey predtým povedala, že mesačne na Jareema minie v prepočte vyše 1 000 eur, pričom mu kupuje len značkové veci, vrátane spomínaného zlatého cumľa, retiazky Versace či tenisiek Gucci. Nákupy financuje zo sociálnych dávok a s pomocou svojho bývalého partnera, ktorý platí za niektoré drahé veci.

Ako hovorí, ona nepije, nefajčí nedroguje,nechodí do klubov a nosí oblečenie z charity. Ak by to ľudia žijúci zo sociálnych dávok robili rovnako, aj oni by si mohli podľa nej dovoliť správať sa k svojim deťom tak, ako ona k Jareemovi. Napriek tomu, že predtým pracovala ako modelka, teraz sa teší na školenie za sestru v hospici a v septembri začne študovať na vysokej škole zdravotnej starostlivosti.

„Mala som dieťa uprostred pandémie, bola som zavretá v byte, sama som absolvovala vyšetrenia a pôrod, tak mu chcem dopriať všetko, čo som ja nikdy nemala.“ vysvetľuje. „Veľa ľudí hovorí, že majú problémy, ale ja tomu nerozumiem – v živote som nemala kreditnú kartu ani pôžičku, ani som sa nezadlžila,“ podotkla. Za dôležité považuje, aby bol človek bystrý a dôvtipný. Okrem toho, že sa oblieka v charitatívnych obchodoch, kupuje čerstvé potraviny, z ktorých pripravuje jedlo na niekoľko dní. Polotovary sa podľa nej neoplatia.

„Predtým, ako som mala Jareema, bývala som v hosteli a nemala som nič, len chcem, aby môj syn mal všetko. Vôbec si nemyslím, že zneužívam systém sociálnych dávok, keďže žijem sama a som slobodná mama. Idem na vysokú školu a nejde o to, že by som nechcela pracovať – ide o to, že Jareem je ešte príliš malý a ja sa nemôžem legálne vrátiť do práce bez toho, aby som si platila opatrovateľku alebo dennú starostlivosť,“ obhajuje sa. „Všetky jeho staré hračky idú do ordinácie miestneho lekára, jeho starú postieľku sme darovali na charitu, rovnako aj staré oblečenie. Vždy dávam jedlo bezdomovcom a na Vianoce im vyrábam darčeky, rozdávam koláče a sendviče,“ vyratúva.

Na syna nikdy nekričí a keď je nahnevaný, drží ho za ruku a pokojne a sa s ním rozpráva. Naopak, ako hovorí, okoloidúci sú tí, ktorí sa niekedy správajú k nej a k nemu vulgárne a neprimerane. Kasey chce z Jareema vychovať slušného muža a tvrdí, že v momente, keď sa začne správať neúctivo, bude to riešiť.  „Nepácham tú zlobu v ľuďoch, ja nie som zlý človek, mám naozaj veľké srdce a svojho syna tak veľmi milujem - ktorý rodič by nechcel pre svoje dieťa to najlepšie," dodáva.

Fotogaléria

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia